Primele poze cu noile silicoane ale Antoniei. Sunt uriașe!

antonia-silicoane-noi-instagram.jpg

Colaj imagini de pe Instagram cu Antonia
Antonia și-a etalat noile silicoane pe Instagran
Foto: Instagram

Antonia (30 de ani) arată demențial după trei nașteri! Artista face mult sport, mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Bruneta și-a pus silicoane în anul 2015, iar acum a avut nevoie de o nouă intervenție. Solista este extrem de mulțumită de rezultat și nu apleacă urechea la comentariile răutăcioase.

Antonia arată demențial! Focoasa brunetă pare că și-a pus silicoane mai mari de această dată. Drept dovadă stau imaginile postate chiar de solistă pe pagina sa oficială de Instagram. La începutul lunii februarie, cântăreața le-a mărturisit fanilor că a avut nevoie de o nouă operație, deranjată de comentariile pe care le-a tot primit în ultima vreme. 

antonia-silicoane.jpg

Antonia, insta story cu noile silicoane
Antonia și-a pus silicoane noi
Foto: Instagram

 

«Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!», a spus Antonia.

Prima intervenție la sâni și-a făcut-o după ce l-a născut pe Dominic

antonia-implanturi-sani.jpg

Antonia și-a pus silicoane în 2015
Antonia și-a pus silicoane în 2015
Foto: Arhiva personală

 

Antonia și-a mărit sânii în 2015, la opt luni după ce l-a născut pe Dominic, primul fiu pe care îl are cu Alex Velea. Implanturile au fost de mărime medie, astfel că nu toți fanii și-au dat seama din prima că artista a suferit modificări în zona bustului. Pentru operația făcută în urmă cu cinci ani, cântăreața a scos din buzunar 6.000 de euro. Antonia este o norocoasă, mai ales pentru că artenerul ei de viață, Alex Velea, a susținut-o în această schimbare.

„Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine. Două sarcini pot afecta trupul unei femei şi noi lucrăm cu trupul la vedere”, a declarat Velea la acea vreme. 

antonia-2015-silicoane.jpg

Antonia, imagine în costum de baie alături de Alex Velea
Așa arătau sânii Antoniei în 2015
Foto: Arhiva personală

 

Citește și

Antonia: «M-am operat la sâni. Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație»

Antonia, silicoane la şapte luni după a doua naştere? De ce o pun medicii la zid pe solistă

Loading...
 
 

Citește și

  • Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia

    După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Începutul săptămânii i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

  • antonia alex velea

    Fericire mare în familia lui Alex Velea şi a Antoniei! După mult timp, cei doi se pot bucura de o vacanţă în care nu le lipseşte nimic. Iar asta pentru că acum se află în Italia, însoţiţi de fiii lor şi de fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice. Este cireaşa de pe tort, după ce, luna trecută, solistul Alex Velea a reuşit să-şi treacă băieţii pe numele lui, în acte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1