Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

antonia-copii-colaj-site.jpg

Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia
Antonia este o femeie fericită de când s-a întors fiica ei în ţară şi s-a mutat în casă nouă

După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Începutul săptămânii i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă.

Anul trecut, împreună cu Alex Velea (35 de ani), dar şi cu Dominic şi Achim, copiii lor mai mici, au mers în Italia şi s-au distrat de minune, plimbându-se şi făcând multe cumpărături. Problemele par să se fi rezolvat în parte sau Antonia a căzut la pace cu familia Castellano, astfel încât Maya a venit zilele trecute în ţară şi atât ea, cât şi mama ei au început să posteze pe reţelele sociale fotografii şi multe filmuleţe cu ei.

2-bd-2-89945.jpg

Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia
După șapte ani în Italia, Maya se joacă și se distrează cu frații ei în casa din Pipera a artistei

Maya și frații ei se înțeleg de minune

Toate imaginile sunt emoţionante, mai ales cele în care Maya se joacă cu fraţii ei mai mici, îi ia în braţe, fug prin casa cea nouă a familiei şi se distrează. Au ieşit împreună şi afară în zăpadă şi s-au jucat minute bune, ca mai apoi Maya să fie filmată în timp ce îşi făcea filmuleţe pentru TikTok, semn că este activă pe această nouă reţea socială. Acolo Maya se filmează dansând şi cântând pentru acest profil, fiind destul de talentată, probabil că-şi moşteneşte mama pe partea muzicală.

2-bd-3-5911511511.jpg

Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia
Maya şi-a întâlnit fraţii, s-a jucat în zăpadă şi a fost şi la coafor

Maya, răsfățată de Antonia la un salon de înfrumusețare

Puştoaica a crescut, fiind foarte dezinvoltă, iar Antonia a luat-o cu ea la un salon de înfrumuseţare, unde cei de acolo le-au coafat şi le-au făcut frumoase. Atât Antonia, cât şi Alex Velea, dar şi băieţii sunt fericiţi că puştoaica s-a întors în România şi speră să stea cât mai mult şi să se termine cât mai repede procesul derulat în Italia.

2-bd-7-48151511.jpg

Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia
Aşa arată casa nouă a Antoniei şi a lui Velea

 

S-ar părea că problemele cuplului se termină încet, încet, mai ales după ce cuplul format din Antonia şi Alex Velea şi-au achiziţionat casă şi s-au mutat în ea, fiind obligaţi de instanţele din cele două ţări să aibă propria locuinţă.

Zeci de procese după despărţirea din 2013

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. Solista s-a cuplat cu Alex Velea în urmă cu cinci ani şi jumătate, deşi nu reuşise să se despartă de fostul soţ.

2-bd-6-1841551515.jpg

Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia
Antonia şi Vincenzo încă se mai judecă după şapte ani

 

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată. În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano. 

Pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. A mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară.   

Loading...
 
 

Citește și