EXCLUSIV Mirela Vaida, păzită ca un şef de stat, după atacul din studio

1-mirela-vaida_hhcopy.jpg

Mirela Vaida, prezentatoarea “Acces direct”, a fost atacată de o femeie chiar în timpul emisiunii

Au trecut patru zile de la incidentul care a şocat o ţară întreagă! Mirela Vaida (39 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a fost atacată, chiar în platoul emisiunii, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o omoare cu un bolovan.

Acum, vedeta este păzită mai ceva ca un şef de stat. Este aşteptată la platou de o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai lasă nici o clipă singură!
Vinerea trecută, pe 19 martie, Mirela Vaida a trecut prin coşmarul vieţii ei! O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii ”Acces Direct” şi a încercat să o omoare aruncând în ea cu o bucată de bordură.  Vedeta a depus deja, la Secţia 4 de Poliţie, plângere pentru tentativă de omor, împotriva femeii de 40 de ani din Iaşi, care acum este internată la Spitalul Obregia. 

2-sotul_conduce_hhhcopy.jpg

Soţul vedetei este cel care o conduce la serviciu
Foto: Blitz

Mirela Vaida e însă în continuare în stare de şoc, îi e frică să mai vină la emisiune şi nu se simte în siguranţă, temându-se pentru viaţa ei.  Imediat după şocantul incident, soţul vedetei a venit de urgenţă să o ia acasă pe aceasta şi, de atunci, este practic nedezlipit de ea. Prezentatoarea „Acces Direct” este protejată, mai nou, şi de o armată de bodyguarzi. 

Luni, înainte ca vedeta să ajungă la emisiune, fotoreporterii Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai.  Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nici musca în studioul Antenelor. 

3-asteptahhta_de_bodyguard_copy.jpg

Mirela Vaida este aşteptată şi preluată de bodyguard de la maşină
Foto: Blitz

Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său cu bolidul lor de lux, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

Char dacă acum este păzită mai ceva ca un şef de stat, Mirela Vaida este încă traumatizată după incidentul şocant de vinerea trecută: are insomnii, ba chiar, la un moment dat, vedeta a făcut o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunţe să mai prezinte emisiunea „Acces Direct”. 

4-coboaffra_copy.jpg

Mirela Vaida este aşteptată şi preluată de bodyguard de la maşină
Foto: Blitz

„M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată’’, a declarat  prezentatoarea la Antena 3.

«Mi se pare tentativă de omor!»

După ce Mirela Vaida a depus plângere penală, Poliţia va începe o expertiză psihiatrică, unde se va vedea dacă femeia, care a pătruns în platoul „Acces Direct”, a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentoatoare cu un bolovan. 

5-in_parfffcare_copy.jpg

Atacatoarea Mirelei Vaida a pătruns în platou după ce s-a dezbrăcat lângă o rulotă din parcare

Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că: "am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul!".

6-agreggsoarea_copy.jpg

Femeia a fost imobilizată de nu mai puțin de șase bărbați, care au ținut-o până a venit Poliția

Mie mi se pare tentativă de omor. Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică şi va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre şi când anume. Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, neavând discernământ, a intrat peste noi în platou”,  a mai declarat vedeta, la Antena 3.

7-mirela-vaida-ggla_politie_copy.jpg

Mirela Vaida a dat declarații la Poliție

Citește și: 

Cine este atacatoarea Mirelei Vaida? Primele poze cu chipul agresoarei!

Mirela Vaida a rămas cu traume după ce a fost atacată. „Am insomnii, mi-e frică să mai vin în platou”

Loading...
 
 

Citește și

  • atacatoarea mirelei vaida retinuta de politisti

    Atacul în direct asupra Mirelei Vaida a șocat pe toată lumea! În emisiunea „Acces direct” au fost făcute în premieră publice fotografii cu chipul atacatoarei Mirelei Vaida, care acum este internată la spitalul Obregia. Pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere a fost refăcut și traseul pe care l-a parcurs atacatoarea până a ajuns în platou, unde a aruncat cu un bolovan în direcția Mirelei Vaida. Atacul a fost surprins pas cu pas.

  • mirela vaida in lacrimi la acces direct

    După incidentul șocant de vineri, când a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată, Mirela Vaida a revenit cu greu, luni, în platoul emisiunii „Acces direct”. Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi și a declarat că este încă șocată de tot ceea ce s-a întâmplat.