EXCLUSIV Mihaela Borcea, o gospodină desăvârşită! Uite ce bunătăţi pregăteşte de Sărbători

mihaela.jpg

mihaela borcea sarbatori preparate traditionale craciun
Mihaela Borcea pregăteşte bucatele tradiţionale în propria bucătărie
Foto: arhiva personală

Mereu elegantă şi pusă la patru ace, Mihaela Borcea (45 de ani) lasă ţinutele de firmă câteva zile pe an, doar în ajunul Sărbătorilor. Atunci, femeia de afaceri îşi pune şorţul şi intră în bucătărie unde pregăteşte bucate tradiţionale. Şi nu se lasă până nu prepară absolut ce se poate face din carne şi organe de porc.

Mihaela Borcea are de Sărbători o masă îmbelşugată şi unde mai pui că toată mâncarea este făcută în casă chiar de ea. Femeia de afaceri ne-a mărturisit că stă zile întregi în bucătărie ca să termine bucatele tradiţionale. Împodobeşte bradul din timp şi face casa lună, iar apoi se apucă de gătit. Şi are treabă, nu glumă!

mihaela_borcea.jpg

mihaela borcea sarbatori preparate traditionale craciun
Mihaela Borcea a slăbit 8 kilograme după operaţia de la Viena
Foto: arhiva personală

De obicei când ne pregătim de Crăciun e o adevărată nebunie la noi. Cu patru-cinci zile înainte mă apuc de treabă. Pregătesc de toate, pentru că şi copiilor le place să mănânce preparate tradiţionale. Sacrificarea porcului nu e cel mai fericit moment. Ei aşteaptă, în schimb, cu nerăbdare să guste din şorici. Fac cârnaţi, tobă, lebăr, caltaboşi, sărmăluţe. În casă miroase a cozonaci. La desert mai pregătesc tort, plăcintă cu dovleac şi cornuleţe cu gem făcut tot de mine în casă. Folosesc untură proaspătă pentru prăjituri, iar succesul e garantat", a povestit femeia de afaceri, în exclusivitate pentru Click! Ea a recunoscut că îşi ia câteva ajutoare în bucătărie, însă toate preparatele îi trec în final prin mână.

După un an greu, Mihaela Borcea va petrece Sărbătorile acasă. Aflată în recuperare după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o recent la o clinică din Viena şi în urmă căreia a slăbit opt kilograme, femeia de afaceri aşteaptă să se bucure alături de copii şi de prieteni. „Stăm acasă de Sărbători. De Revelion, probabil că Patrick va petrece cu amicii lui", a adăugat Mihaela Borcea. 

Afacerista are trei copii din mariajul cu Cristi Borcea, Patrck şi gemenii Angelo şi Melissa.

Loading...

Citește și