Exclusiv! Mama lui Marcel Toader, dezvăluiri despre căsnicia fiului: «Maria a fost o femeie fățarnică»

marcel_si_maria.jpg

Marcel Toader scandal, neveste Marcel Toader, Maria Constantin, dezvaluiri, divort, soacra Mariei Constantin, mama Marcel Toader
Maria și Marcel, pe vremea când se înţelegeau bine la "Ferma Vedetelor", show-ul de la PRO TV
Foto: captură Pro Tv

O femeie extrem de discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, și cu o credință de nezdruncinat în căsătorie și fidelitate. Este vorba despre doamna Rădița, mama lui Marcel Toader. Aceasta ne-a oferit, în exclusivitate, un interviu amplu, despre situația prin care trece fiul ei.

Cu o căsnicie armonioasă, care a durat 51 de ani, părinții au fost un adevărat sprijin pentru Marcel Toader (54 de ani). Dar iată că afaceristul nu a avut norocul lor în amor! A fost căsătorit de șase ori, iar acum e în plin divorț cu Maria Constantin (30 de ani). Cea mai afectată de situație este chiar mama lui. Femeia în vârstă de 79 de ani ne-a povestit cum a primit această veste.

Marcel Toader scandal, neveste Marcel Toader, Maria Constantin, dezvaluiri, divort, soacra Mariei Constantin, mama Marcel ToaderZoom
Rădița Toader arată senzațional pentru vârsta ei. Are 79 de ani
foto: captura Kanal D

”Pe Maria a ținut-o ca în puf, a respectat-o, nu știa unde să o mai pună, din <îngeraș>, nu o scotea. A adus-o în București, însă e problema ei dacă a ales să facă acele lucruri (n.r. se referă la infidelitate). Feciorul meu cu toate a vrut să clădească o căsnicie durabilă, dar dacă ele au vrut asta. Poate Marcel a greșit, pentru că a ținut prea mult la ele. Dintre toate soțiile, de Raluca mi-a plăcut cel mai mult și o regret, femeia cu care Marcel are un copil. M-am certat cu el să nu se despartă, pentru că îmi părea rău de nepot, de Maximilian (20 ani). Eu, ca mamă, am suferit enorm. Raluca era mai geloasă și de aici au pornit certurile între ei. Eu i-am spus: <Raluca, nu trebuie să fii geloasă, nu asculta lumea>. Despre Maria vă spun că dacă a înșelat, a fost urât din partea ei. Așa ceva nu se poate ierta, pentru că e posibil să se repete. Eu, prima dată când am întâlnit-o, vă spun sincer că am simțit ceva, nu am avut o părere bună. Așa am simțit, că a vrut doar să se afirme, totul a fost cu scop, a fost o femeie fățarnică. Mi s-a părut că nu mă suportă, avea așa, niște vorbe de om important”, ni s-a confesat doamna Rădița.

Marcel Toader casa Maria ConstantinZoom
Maria și Marcel își vor tranșa divorțul la tribunal
foto: Dorin Constanda

“Când am aflat că divorțează, nu puteam să mă abțin, mi-a venit rău, că știu că prea mult a iubit-o. Mintea mea și sufletul meu îmi spuneau că nu va merge relația, dar nu i-am spus nici o clipă lui Marcel, pentru că nu e bine să te bagi”, ne-a mai spus femeia, care și-a amintit și de soțul ei, pe care l-a iubit ca pe ochii din cap.

”Eu am trăit cu soțul meu 51 de ani, nu ne-am despărțit vreodată. Să ne culcăm separat?! Niciodată, nu s-a pomenit să dormim în camere separate. Am plâns și-l plâng de 11 ani pe soțul meu, pentru că am avut un om excepțional alături, am avut în casa noastră respect reciproc și iubire. Dacă nu e respect și iubire, familie nu faci! Aveam amândoi serviciu și munceam și la țară, unde am făcut împreună o gospodărie. Întotdeauna îl primeam acasă zâmbind. Contează mult. Noi ne-am căsătorit de copii, am deshis ochii unul pe celălalt, el avea 19 ani, eu 16. El a avut doar tată, pentru că mama i-a murit la vârsta de 35 de ani, însă părinții mei l-au considerat copilul lor. I-a plesnit aorta, avea probleme la inimă și nu știa de ele. Am avut o căsnicie frumoasă, nu a țipat la mine, nu m-a jignit, vecinii noștri nu ne simțeau. Îmi pare rău că feciorul meu nu a avut noroc. Am un sfat pentru toate soțiile: să le zâmbească soților frumos, să le vorbească frumos. Când intră pe ușă, când mai vine supărat de la serviciu, că deh, se mai întâmplă, zâmbiți-vă reciproc. Primește-l frumos în casă. Lăsați problemele afară, nu le aduceți înăuntru. Eu am fost cea mai fericită femeie. Mai aud cazuri, că se ceartă și dorm separat, ba că sforăie el, ba că nu-i convine lui că ea tușește. Aiurea, astea-s motive prostești. Te răcești dacă nu te simți la piept cu el, dacă el doarme în camera cealaltă, iar tu, în dormitor. Împreună la bine și la rău, iubire și respect!”, a spus, în exclusivitate, pentru Click! Rădița Toader.   

loading...
Loading...

Citește și