Exclusiv! Iubita lui Cazacu, decizie radicală: ”M-am mutat din casa lui”

iubita_cazacu_2_12081300.jpg

catalin cazacu
Ana Roman și Cătălin Cazacu, pe vremea când formau un cuplu fericit
foto: arhivă personală

Senzuala brunetă a luat o decizie importantă după ce a fost înșelată de Cătălin Cazacu. Ana Roman a părăsit cuibușorul de nebunii și se va axa pe proiecte importante care au legătură cu munca ei de make-up artist.

Ana Roman a avut de pătimit în urma participării celebrului ei iubit, Cătălin Cazacu, la ”Exatlon” ( Kanal D), acesta curtând-o, la greu, pe colega lui de suferință, Claudia Pavel Cream.

Campionul la motoclism a susținut, în direct, că nu-l așteaptă nimeni acasă, în condițiile în care iubita lui locuia chiar în apartamentul lui, astfel că Ana a pus punct relației.”Așa cum am mai spus, nu o consider vinovată pe Claudia. Cătălin este cel vinovat, el a mințit. Eu încerc să-mi văd de ale mele. M-am mutat din apartamentul în care locuiam împreună. Deocamdată nu vreau să mă gândesc la o altă relație, vreau să mă axez pe proiectele mele. M-au susținut părinții mei și câteva prietene bune”, a declarat Ana Roman pentru Click!  

Loading...

Citește și

  • catalin cazacu iubita ana roman

    Viaţa merge înainte şi după un necaz în amor. Asta ne-a demonstrat frumoasa Anna Roman, tânăra care a fost înşelată, în direct la TV, de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Campionul la motociclism, concurent la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană, s-a apropiat mai mult decât ar fi trebuit de Claudia Pavel, uitând că acasă, în România, îl aşteptă o iubită oficială. Anna Roman n-a sta prea mult pe gânduri, a rupt relaţia, iar acum îşi vede de viaţa ei. Şi a început cu o schimbare de look.

  • Cântăreața și-a încins fanii, mai ales în comentarii, după ce a publicat o poză cu ea goală, acoperită parțial de o haină de blană.