EXCLUSIV Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, șocat de moartea designerului

razvan_ciobanu_la_bravo_ai_stil.jpg

razvan ciobanu la bravo ai stil
Răzvan Ciobanu a murit luni dimineața, într-un accident de mașină
foto: Kanal D

Moartea lui Răzvan Ciobanu (43 de ani) i-a șocat pe apropiații designerului. Creatorul de modă nu era cunoscut drept un împătimit al vitezei, iar ipoteza unei sinucideri a fost exclusă din start de toți cei care l-au îndrăgit și apreciat. Fostul iubit al lui Răzvan, medic la o clinică particulară din Capitală, este șocat de ceea ce s-a întâmplat.

Răzvan Ciobanu și fostul lui iubit, Marius, medic la o clinică particulară din București, au ținut prima pagină a ziarelor în vara anului trecut, după ce s-au despărțit cu scandal. Designerul a postat atunci pe contul personal de Facebook câteva imagini în care avea fața tumefiată, iar în scurt timp aveau să iasă la iveală toate detaliile acelui ”divorț” violent.

Acum însă toate acestea sunt uitate, iar fostul iubit al designerului este copleșit de tristețe. ”Este foarte trist. Nu înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva. Ei se împăcaseră cumva. Dăduseră uitării scandalul de anul trecut și se înțeleseseră să rămână amici”, au declarat surse din anturajul medicului, în exclusivitate pentru Click!

range_rover_razvan_ciobanu.jpg

Răzvan Ciobanu conducerea un Range Rover
foto: Ziua de Constanta

 

Răzvan Ciobanu l-a iertat pe fostul iubit

Deşi şi-a acuzat fostul iubit de violenţă şi agresiune fizică, la numai câteva luni de la scandal, designerul a declarat că era gata să-l primească înapoi în viaţa lui pe medicul care i-a fost partener în ultimii ani. Problemele dintre ei durau de ceva vreme în momentul scandalului.

"Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul.

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit", a povestit Răzvan Ciobanu la vremea respectivă într-o intervenție la Kanal D. 

Răzvan Ciobanu, singur în mașină la momentul accidentului

 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Mașina condusă de Răzvan Ciobanu era a unei femei care nici măcar nu-l cunoștea
  colaj Click! (foto: Mihai Ionescu, Blitz, Kanal D)
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu a condus fără să poarte centura de siguranță
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Airbag-urile mașinii conduse de Răzvan Ciobanu s-au declanșat toate în momentul impactului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Deși Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover Vogue negru, mașină cotată cu note mari la testele de siguranță, daunele autoturismului sunt totale în urma accidentului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Din primele cercetări se pare că Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • Maximize

1/5

 

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Cel mai probabil, designerul își petrecuse toată noaptea în cluburile de pe litoral. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat.

 

Citește și:

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Reacția lui Cătălin Botezatu la moartea lui Răzvan Ciobanu. ”Nu era un vitezoman”

 

Loading...
 
 

Citește și

 • bravo ai stil

  La începutul anului, designerul Răzvan Ciobanu anunţa că se retrage din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, motivând că nu mai are timp pentru modă. A lăsat însă impresia că mai are lucruri nespuse, iar deunăzi ne-a povestit ce mai are pe suflet, dar şi ce proiecte se mai regăsesc în agenda lui.

 • razvan ciobanu

  Răzvan Ciobanu a dispărut de pe micul ecran, unde apărea la emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d, dar ştie să se menţimă în atenţia fanilor săi. În urmă cu doar câteva luni, creatorul de modă a fost în mijlocul unui scandal cu fostul iubit, în care poza în rolul de victimă, iar acum a creat vâlvă în spaţiul virtual cu o imagine din intimitate. Legat la ochi, designerul pozează între picioarele unui bărbat dezbrăcat, fotografie cu care stârnit o adevărată furtună pe Instagram.