Reacția lui Cătălin Botezatu la moartea lui Răzvan Ciobanu. ”Nu era un vitezoman”

catalin-botezatu-trist.jpg

catalin botezatu trist
Cătălin Botezatu regretă moartea lui Răzvan Ciobanu
foto: arhiva Click!

Lumea modei de la noi este în stare de șoc după moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. ”Din câte știu eu, Răzvan nu era un vitezoman.”

Răzvan Ciobanu (43 de ani) și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în dimineața celei de-a doua zi de Paște. Designerul se afla singur în mașina personală, când, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci.

Primele imagini de la locul accidentului

 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Mașina condusă de Răzvan Ciobanu era a unei femei care nici măcar nu-l cunoștea
  colaj Click! (foto: Mihai Ionescu, Blitz, Kanal D)
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu a condus fără să poarte centura de siguranță
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Airbag-urile mașinii conduse de Răzvan Ciobanu s-au declanșat toate în momentul impactului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Deși Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover Vogue negru, mașină cotată cu note mari la testele de siguranță, daunele autoturismului sunt totale în urma accidentului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Din primele cercetări se pare că Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • Maximize

1/5


În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru a afla exact circumstanțele în care s-a produs accidentul. Vestea i-a consternat pe colegii d ebreaslă ai lui Răzvan, mai ales că designerul nu era cunoscut ca un împătimit al vitezei.

masina_razvan.jpg

malina razvan ciobanu
Impactul a fost violent, mașina designerului fiind extrem de avariată
foto: Ziua de Constanta


”Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CLick!. Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Mașina a fost foarte rău avariată

 

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Primele imagini de la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit

Loading...

Citește și

 • razvan ciobanu ok golden night

  Vedetele autohtone s-au pregătit ca pentru adevăratele premii Oscar la petrecerea Ok! Goldent Night de miercuri (20 februarie) din Clubul Face. Aflat printre invitaţi, designerul Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea cu noul lui look. Creatorul de modă a slăbit mult şi le-a mărturisit apropiaţilor că a trecut pe la estetician înainte de eveniment. De altfel, el nu a făcut vreodată vreun secret din faptul că frecventează cabinetele plasticienilor, unde îşi face operaţii complexe sau mici retuşuri.

 • razvan ciobanu despartire iubit

  Răzvan Ciobanu și-a anunțat prietenii virtuali că a făcut o vizită în cabinetul doctorului estetican. Creatorul de modă a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, iar în descrierea acesteia a scris un mesaj prin care le explica admiratorilor săi în cea a constat experiența și care este starea lui de sănătate în prezent.