Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Destin frânt pentru Răzvan Ciobanu la doar 43 de ani! Designerul a murit în a doua zi de Paște într-un accident rutier, produs între Săcele și Năvodari.

Răzvan Ciobanu se afla la volan și călătoarea singur. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs accdentul. 

"Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ.

Imagini cu mașina avariată în urma accidentului

 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Mașina condusă de Răzvan Ciobanu era a unei femei care nici măcar nu-l cunoștea
  colaj Click! (foto: Mihai Ionescu, Blitz, Kanal D)
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu a condus fără să poarte centura de siguranță
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Airbag-urile mașinii conduse de Răzvan Ciobanu s-au declanșat toate în momentul impactului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Deși Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover Vogue negru, mașină cotată cu note mari la testele de siguranță, daunele autoturismului sunt totale în urma accidentului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Din primele cercetări se pare că Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • Maximize

1/5

În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Citeşte şi

Primele imagini de la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit

Reacția lui Cătălin Botezatu la moartea lui Răzvan Ciobanu. ”Nu era un vitezoman”

 

Răzvan Ciobanu, fost jurat la "Bravo, ai stil"

Răzvan Ciobanu a fost jurat la „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În 2018, el a fost implicat și în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. El și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri. Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. 

 

 

Loading...

Citește și

 • razvan ciobanu ok golden night

  Vedetele autohtone s-au pregătit ca pentru adevăratele premii Oscar la petrecerea Ok! Goldent Night de miercuri (20 februarie) din Clubul Face. Aflat printre invitaţi, designerul Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea cu noul lui look. Creatorul de modă a slăbit mult şi le-a mărturisit apropiaţilor că a trecut pe la estetician înainte de eveniment. De altfel, el nu a făcut vreodată vreun secret din faptul că frecventează cabinetele plasticienilor, unde îşi face operaţii complexe sau mici retuşuri.

 • razvan ciobanu despartire iubit

  Răzvan Ciobanu și-a anunțat prietenii virtuali că a făcut o vizită în cabinetul doctorului estetican. Creatorul de modă a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, iar în descrierea acesteia a scris un mesaj prin care le explica admiratorilor săi în cea a constat experiența și care este starea lui de sănătate în prezent.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1