Răzvan Ciobanu a recunoscut că a fost bătut de iubit: «M-a lovit cu un scaun de metal!»

razvan.jpg

razvan ciobanu iubit
Răzvan Ciobanu a făcut publice imagini din noaptea scandalului
foto: captură video

Povestea anunţată în exclusivitate de Click! în urmă cu două săptămâni a fost în sfârşit confirmată chiar de designer la o emisiune tv. Răzvan Ciobanu a fost bătut de iubit, scandal în urma căruia cei doi au pus punct unei relaţii de şase ani. Dacă la momentul respectiv creatorul de modă a preferat să nu comenteze, sperând probabil într-o împăcare, marţi seara el a rupt tăcerea.

Răzvan Ciobanu (42 de ani) a dat cărţile pe faţă după ce a fost agresat de iubit în urmă cu două săptămâni. Iniţial, designerul a vrut să păstreze discreţia în privinţa scandalului monstru, dar marţi seara, el s-a lăsat convins să povestească prin ce a trecut. Designerul a explicat cum a izbucnit cearta, care s-a lăsat cu bătaie, şi cum a ajuns la medic pentru îngrijiri.  

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul. (...)

razvan.jpg

razvan ciobanu despartire iubit
Răzvan Ciobanu le-a arătat prietenilor de pe reţelele de socializare că nu este în cea mai bună formă
Foto: arhivă personală

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anunlat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit", a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal d. 

În urmă cu două săptămâni, surse din anturajul lui au povestit pentru Click! că fosta vedetă tv s-a certat la cuţite cu bărbatul, care i-a fost partener în ultimii ani. Lucrurile au cam scăpat de sub control şi de la cuvinte grele, cei doi şi-au aruncat şi obiecte, iar urmele încă se mai văd pe faţa designerului.

"Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior. Este o problemă de familie, care va rămâne deocamdată în interior. Niciunul nu este pregătit să spună mai mult", povesteau apropiaţi ai designerului pentru Click! 

La scurt timp după incident, Ciobanu a publicat imagini cu chipul lui tumefiat. Într-o fotografia respectivă, creatorul de modă apărea cu ochiul vânăt.

 

 

 

Loading...

Citește și