EXCLUSIV! Fata lui Enache a rămas cu semne adânci pe sânul mutilat

marefata009.jpg

Abia la 14 luni de la atac, Diana şi-a făcut curaj să poarte decolteu, deşi briceagul libanezului i-a lăsat o cicatrice urâtă

Diana Enache poartă şi acum pe piele urmele nefericitului incident de anul trecut, care ar fi putut să o coste viaţa. Fata lui Adrian Enache a fost victima paznicului Ali Kanaan, cel care a atacat-o în urmă cu 14 luni, în locuinţa tatălui ei. Click! îţi arată prima poză cu sânul mutilat al tinerei!

Diana Enache (18 ani) nu va putea uita toată viaţa prin ce a trecut în dimineaţa zilei de 5 iulie, când Ali Kanaan (47 ani), portarul blocului în care locuieşte tatăl ei, a încercat să o violeze şi a tăiat-o cu un briceag la mâini şi la sâni.

 

Deşi a trecut mai bine de un an de la acest incident, cicatricile tinerei încă se mai văd. Aşadar, este imposibil ca fata interpretului Adrian Enache să poată purta o vestimentaţie sexy sau să stea pe plajă liniştită, în costum de baie, fără ca semnele altercaţiei să nu se observe. Iată că a fost nevoie să treacă 14 luni de la atac pentru ca adolescenta să prindă curaj şi să-şi poată privi în oglindă cicatricile lăsate de brigeagul libanezului.

 

Zilele trecute, Diana a renunţat la bluzele şi la tricourile închise până în gât şi a scos din dulap o rochiţă feminină, decoltată, care-i venea de minune datorită bustului generos cu care a înzestrat-o Mama natură. Cicatricea de pe sânul stâng se vedea însă de la o poştă, dar cum medicina estetică a evoluat enorm, sunt mari şanse ca fata lui Enache să-şi recapete pielea netedă. Acesta nu este însă singurul semn pe care i l-a lăsat pe corp libanezul Ali Kanaan, Diana având urme şi la mâini, şi pe gât. «Diana are copci pe mâini, de când s-a apărat.

 

De asemenea, are cusături pe ambii sâni», a declarat pentru Click! avocata tinerei, Katia Cicală, semn că rănile suferite de Diana la sâni au fost mai profunde. În plus, în urma atacului, un sân i s-a deplasat. Renumitul chirurg plastician Ioan Lascăr i-a recomandat tinerei să mai aştepte cu operaţia, în speranţa că sânul se va vindeca singur.

 

“Abia la un an de la atac o să înceapă să se vindece, aşa ni s-a spus. Aşteptăm, suntem optimişti, dl. profesor Lascăr e cel mai în măsură să-şi dea cu părerea. Ştie cel mai bine ce spune. Când am fost la dumnealui, înainte de examenul de Bacalaureat al Dianei, nu se făcuse anul. Vom mai merge la un control şi dacă domnul doctor va decide că trebuie să ne operăm, o vom face”, a declarat Adrian Enache pentru Click!.

Atacatorul Dianei, 4 ani de închisoare

Portarul Ali Kanaan, care a atacat-o pe Diana Enache la 5 iulie 2014, este arestat încă de la incident, iar procesul s-a întins pe durata mai multor luni. Pe 30 iunie 2015, el a fost pedepsit de judecători cu 4 ani de închisoare. În plus, bărbatul care a înjunghiat-o pe Diana Enache trebuie să-i plătească acesteia nu mai puțin de 50.000 de euro drept despăgubiri, împreună cu societatea care l-a angajat. Instanța îi interzice portarului dreptul de a comunica sau de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de Diana Enache, de locuinţa acesteia sau de alte locuri unde îşi desfăşoară activitatea.

diana_enache_adrian_enache.jpg

diana enache adrian enache
Diana şi Adrian Enache, fericiţi într-o fotografie dragă lor
Foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Diana Enache a depăşit trauma prin care a trecut, cu zeci de şedinţe la psiholog, însă nu va uita toată viaţa incidentul din iulie 2014, când a fost înjunghiată. Libanezul Ali Kanaan a tăiat-o cu un briceag la mâini şi la sâni, iar Diana a rămas cu mai multe cicatrici. Acum, ea este optimistă şi speră ca medicul să-i dea o veste bună.

  • După un an de supărări, procese, exerciţii de recuperare şi examene, Diana Enache poate răsufla uşurată. A terminat cu bine probele la Bacalaureat şi l-a văzut după gratii pe libanezul care a atacat-o în 2014. Click! a surprins-o vineri (3 iulie) mai zâmbăreaţă ca niciodată.