Exclusiv! Cum se răsfață Anda Adam în timp ce voi o vedeți la "Fermă". Bolidul ei de 150.000 € "țipă" după atenție prin oraș

anda-bun.jpg

anda
Anda Adam, surprinsă în trafic, la volanul bolidului său "tunat", un BMWi8
Sursă foto: Blitz!
Citeste tot despre: 

Viața și-a reluat cursul obișnuit pentru concurenții eliminați din emisiunea "Ferma", de la PRO TV, și se pare că și pentru Anda Adam. Voi încă o vedeți la TV, pentru că show-ul a fost înregistrat, iar filmările au avut loc în luna august, însă în realitate vedeta se plimbă liberă prin București și se bucură de viața de oraș. Anda ne-a atras atenția cu bolidul ei, unic în România.

Este confuz să-ți vezi vedetele preferate la televizor, în reality-show-uri, dar în același timp să dai nas în nas cu ele prin oraș. Acest decalaj se întâmplă în cazul emisiunilor înregistrate și ale căror filmări se încheie cu mult înainte de difuzarea finalei pe micul ecran. Aceasta este explicația pozelor cu Anda Adam (40), pe care fotoreporterii Click! le-au realizat zilele trecute, în București.

img_6589_preview.jpg

Anda Adam a mers la sala de sport
foto: BLITZ

De fapt, nu aveai cum să nu o observi pe solistă, căci bolidul ei extravagant este făcut să iasă în evidență. Anda Adam a mers la sala de sport, unde a stat aproximativ 3 ore, semn că și-a reluat rutina pe care a abandonat-o din cauza filmărilor de la Cocani (județul Dâmbovița), după care s-a urcat la volanul bolidului desprins parcă din filmele "Fast & Furious" și s-a îndreptat spre casă.

anda-adam-masina_2.jpg

Mașina Andei iese în evidență în orice loc
foto: BLITZ

Și-a făcut cadou de 1 Martie un BMWi8 hybrid

Această "bijuterie" pe 4 roți, după care ar ofta orice pasionat de mașini sport, a poposit în garajul Andei Adam anul acesta, de Mărțișor, dar nu arăta așa. A fost un cadou pe care artista și l-a făcut singură, la împlinirea vârstei de 40 de ani. În luna iunie, bolidul hybrid (are și motor pe benzină, și motor electric) avea deja altă față, după ce artista l-a lăsat pe mâna unor specialiști în tunning, care l-au transformat radical. După colantare, furiosul BMWi8, de 374 de cai putere, și-a mai îndulcit înfățișarea, mai ales datorită culorilor roz și mov.

anda-adam.jpg

Așa arăta mașina Andei Adam înainte să fie colantată
foto: Instagram

Anul trecut și-a vopsit verde-neon un Porsche Panamera alb

Anda Adam nu este la prima experiență de acest gen. Împătimită a mașinilor sport, "tunate" și colantate în culori-neon, solista și-a transformat anul trecut și un Porsche Panamera alb, în valoare de 100.000 de euro, pe care îl avea din 2016. Mașina a devenit verde-neon, iar solista își făcea deseori manichiura în aceeași nuanță.

Anda Adam, alături de alte 15 vedete la "Ferma. Săteni versus orășeni"

Un nou sezon al reality show-ului „Ferma“, intitulat de această dată "Ferma. Săteni versus orășeni", a debutat la PRO TV pe 8 septembrie. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt alături de cei 16 concurenţi, în lupta pentru un premiu în valoare de 50.000 de euro. Din echipa Orăşenilor fac parte Anda Adam, George Piştereanu, Bogdan Stoica,  Cezar Ouatu, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Elena Chiriac și Alina Puşcău. Din echipa Sătenilor fac parte Viviana Sposub, Anisia Gafton, Ana Maria Ababei, Anna Lesko, Gabriel Toader, Andrei Stoica, George Burcea şi Octavian Ciovică. Emisiunea se difuzează de trei ori pe săptămână: marţi, de la 21:30, miercuri, de la 22:30 şi joi, de la 21:30.

Citește și:

INTERVIU George Burcea, totul despre viața fără Andreea Bălan: "Nu am venit la «Fermă» cu gândul de a mă îndrăgosti

Anisia Gafton, eliminată de la "Ferma" după două dueluri dure cu Alina Pușcău și Elena Chiriac

 

Loading...
 
 

Citește și