Anisia Gafton, eliminată de la "Ferma" după două dueluri dure cu Alina Pușcău și Elena Chiriac

duel_anisia_-_alina.jpg

Alina Pușcău a câștigat duelul cu Anisia Gafton
foto: PRO TV

Actrița de comedie Anisie Gafton, pe care o știți și de la "iUmor", dar și de la "Românii au talent", a fost eliminată joi seara din emisiunea "Ferma. Orășeni versus Săteni" după nu unul, ci două dueluri.

S-a încheiat cea de-a doua săptămână a concurenților în "Ferma" și în pădurea bandiților. În emisiunea difuzată joi seara am văzut cum momentele de tristețe s-au îmbinat cu cele fericite pentru Anisia Gafton. După ce a pierdut duelul de eliminare în fața Elenei Chiriac, ea a primit o veste neașteptată: poate lupta contra unui bandit pentru un loc în competiție. După ce a stat pe gânduri, a provocat-o pe Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă.

elena_-_castigatoare_duel.jpg

Elena Chiriac a câștigat duelul cu Anisia Gafton
foto: PRO TV

Mânată de dorința de a demonstra că a devenit mai puternică și mai decisă, Alina a câștigat proba de îndemânare și s-a reîntors în tabăra bandiților, cu o serie de resurse la care aceștia nu sperau: mere, cartofi și ceapă! ”Am avut încredere în mine. Am fost concentrată ca niciodată”, a mărturisit Alina la finalul serii. Tot aseară, Mihaela a decis că pentru munca fermierilor din ultima săptămână, aceștia merită 12 dintre cei 20 bănuți puși în joc: 5 pentru săteni și 7 pentru orășeni. O mare parte dintre bani au fost pierduți deoarece nu au realizat că au pierdut una dintre găini.

anisia_gafton_-_eliminare.jpg

Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competiție
foto: PRO TV

"Ferma", lider de audiență joi seara

Marțea și joia viitoare de la 21:30, miercuri de la 22:30, continuă cel mai tare și mai dur sezon Ferma! Bandiții sunt pregătiți să atace din nou, un nou fermier șef va prelua conducerea casei și noi servitori se vor confrunta cu greutatea activităților din curte. Joi, emisiunea a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3.2 puncte de rating și 12% share.

Citește și:

Ce făcea Anisia Gafton înainte de a deveni celebră la "Românii au Talent"

Care e cea mai mare spaimă a Anisiei Gafton la „Ferma”

 

Loading...

Citește și

  • anisia gafton

    De luni seară (9 ianuarie), la Antena 1, Dan Capatos a revenit cu o nouă emisiune dar şi cu o nouă colegă. Este vorba de Anisia Gafton, fostă concurentă la „Românii au talent” de la Pro TV, care acum are emisiune la postul concurent.

  • anisia gafton

    Un an şi jumătate a rezistat Anisia Gafton la "Extra Night Show", în rolul de coprezentatoare a lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la "Românii au talent" şi actriţă de stand-up comedy, blondina a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea. Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1