Anda Adam, complet nemachiată, eclipsată de maşina verde-neon, de 100.000 de euro

anda-adam-01.jpeg

Anda adqm
Anda Adam şi-a asortat unghiile cu maşina verde-neon
Foto: Mihai Ionescu

Culorile neon sunt acum la modă nu doar la haine şi la manichiură, ci şi la maşini. Anda Adam s-a conformat acestor tendinţe şi iată ce autoturism conduce acum prin traficul bucureştean. Vechiul ei Porsche Panamera alb a fost tunat şi colorat în verde răcănel.

„Vreau să fiu un Panamera / S-alerg noaptea ca pantera”, aşa cântă Lino Golden (21 de ani), însă colega lui de breaslă Anda Adam (38 de ani) ştie cum este să fii la volanul unui astfel de bolid pentru că ea îl are deja de vreo patru ani. În anul 2016, artista şi-a achiziţionat un Porsche Panamera imaculat în valoare de 100.000 de euro.

anda-adam-nemachiata

anda adam nemachiată
Fără pic de machiaj pe faţă, cântăreaţa a coborât din bolidul superb parcat într-o zonă de clădiri de birouri
Foto:Mihai Ionescu

S-a plictisit de alb şi a decis să îl aducă în tendinţele 2019, aşa că, prin decembrie anul trecut, l-a lăsat pe mâinile unor băieţi talentaţi de la un service auto. Ei i l-au tunat şi i-au dat o faţă nouă din toate punctele de vedere. I-au schimbat albul cu verde lime-mat sau verde răcănel, i-au pus jante noi şi alte oglinzi mai arătoase.

Artista şi-a asortat unghiile cu portiera

Fotoreporterii Click! au susprins-o zilele trecute pe artistă în trafic şi putem spune că mai repede a ieşit în evidenţă maşina, decât şoferiţa. Fără pic de machiaj pe faţă, cântăreaţa a coborât din bolidul superb parcat într-o zonă de clădiri de birouri. De acolo, vedeta a ridicat nişte acte. Îmbrăcată sport, Anda Adam şi-a asortat unghiile cu bijuteria de autorurism. În această combinaţie Anda-Panamera, vedeta arată bine şi are un aer tineresc. După ce şi-a rezolvat treburile în zonă, blondina s-a urcat la volan şi a alergat „fiara” până acasă. O astfel de maşină are 505 Cai Putere şi atinge 100 km/h în mai puţin de patru secunde. Consumul însă este pe măsura forţei: 10,4 litri de combustibil. Bolidul oferă un confort sporit şi are un sistem audio performant, demn de o artistă de top.

Loading...

Citește și

  • anda adam

    Maternitatea și silicoanele au făcut minuni pentru Anda Adam (35 de ani). Vedeta afișează un decolteu spectaculos, iar fanii sunt în extaz. Cântăreața nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a mărit bustul nu o dată, ci de două ori. Anda este, de altfel, una din puținele vedete care au pozat în Playboy și înainte, și după operația de mărire a sânilor.

  • Anda Adam

    Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.