EXCLUSIV Cum îi apare Costin Mărculescu în vis, fostei iubite. "Oamenii ne vizitează după ce mor". Mărturisiri emoționante

cristina-canela-costin-marculescu.jpg

Cristina Canela și Costin Mărculescu, pe vremea când erau împreună
foto: Ștefan Ovidiu

Cristina Canela, fost iubită a lui Costin Mărculescu, s-a măritat, și-a refăcut viața, dar de fiecare dată vorbește cu decență și blândețe despre regretatul actor și despre zbiciumul acestuia. Cristina a povestit pentru Click! despre Maxy, cățelul fidel al lui Costin Mărculescu, despre problemele de sănătate ale actorului, dar și despre cum i se arată acesta, din când în când, în vise.

Pe 8 iunie 2020, vestea fulgerătoare a decesului lui Costin Mărculescu cădea ca au trăsnet în showbiz-ul românesc. Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie, în apartamentul lui din București. Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile după ce nu-l mai văzuseră de trei zile. Rezultatul autopsiei în cazul lui Costin Mărculescu a arătat că acesta a murit în urma unui infarct. În certificatul său de deces sunt menționate drept cauze și „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, dar și „miocardofibroză și ateroscleroză aorto-coronariană”. Părăsit de toate iubitele sale, în ultimii doi ani de viață, cel are i-a ținut companie actorului a fost Maxy, cățelul pe care l-a găsit pe stradă. „Azi, 2 februarie, se împlinesc fix doi ani de când, din viscol, ger, zăpadă l-am luat din șanț pe Maxy, care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, spunea Costin, la începutul lui 2020.

maxy_catel-marculescu.jpg

Maxy a fost salvat de Costin Mărculescu de pe stradă

Tot Maxy i-a fost alături în ultimele clipe de viață și tot el a dat alarma vecinilor că ceva rău s-a întâmplat cu stăpânul lui. Dintre toate fostele sale iubite, singura care a venit la catafalcul actorului, al cărui trup a fost depus la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, a fost Cristina Canela, ulima lui iubită, de altfel. Cei doi s-au iubit în perioada 2017-2018 și nici cu ea Mărculescu nu a reușit să-și întemeieze o familie. Cei doi rămăseseră însă apropiați, au ținut legătura, iar în ultima perioadă de izolare Cristina chiar l-a mai ajutat cu bani, deoarece actorul nu mai avea nicio sursă de venit și locuia cu chirie.

Cristina Canela: "De cățelul nostru nu mai știu nimic"

După moartea lui Costin Mărculescu, apartamentul a fost închiriat altor persoane, iar cățelul Maxy a fost preluat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), din cadrul Primăriei Capitalei. "La ASPA, câine va urma procedurile legale de microcipare, sterilizare, vaccinare și deparazitare, urmând să fie adoptat gratuit de o cunoștință a actorului care este familiarizată cu câinele și care a solicitat adopția acestuia”, spuneau reprezentanții ASPA la acea vreme.

“De cățelul nostru nu mai știu nimic! Doamna căreia i l-am dat nu mai îmi răspunde la nici un telefon, și nici la mesaje. După ce am mers cu ea să îl ducem la dresaj, nu mi-a mai dat nici un mesaj. Eu voiam să îl dau unor prieteni comuni, lui Ionuț Petrescu, dar doamna aceea nu a vrut să îl dea și a zis că îl păstrează ea și pe urmă îl dă spre adopție, prin străinătate, după care mi-a blocat numărul de telefon. Când am încercat să o sun din nou, nu mai mi-a răspuns absolut deloc!”, a declarat Cristina Canela, în exclusivitate pentru Click!.

marculescu-catel_maxy.jpg

Cățelul Maxy a fost alături de Costin Mărculescu în ultimele clipe de viața
foto: Facebook

Cristina îi dă de pomană lui Mărculescu. Îl visează liniștit și fericit

La jumătatea lunii decembrie, mai exact la 6 luni de la moartea lui Costin Mărculescu, sora acestuia, Minerva, s-a ocupat de parastasul actorului. Femeia, însoțită de 10-12 persoane, a făcut slujba de pomenire la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a împărţit pachete cu mâncare de post, apoi s-au îndreptat spre Cimitirul Reînvierea, acolo unde Costin Mărculescu își doarme somnul de veci. De mormântul acestuia se ocupă oamenii plătiți, astfel că este de fiecare dată îngrijit și i se aprind constant lumânări. Sora acestuia încearcă să meargă ori de câte ori are posibilitatea la cimitir, la fel și cei mai apropiați prieteni, în speță Mara Bănică sau Pepe. “La parastas nu am mai fost, pentru că eu sunt și căsătorită de doi ani, de când nu mai suntem împreună. Dacă am fost la el la înmormântare, am fost din respect și bun simț, pentru că am ținut la el. De atunci însă nu mai m-am dus, doar am făcut câte o pomană la biserică și la apropiați, în numele lui. Îmi apare însă des în vise, ca și cum ar pleca, însă e fericit și liniștit“, a mai spus Cristina, pentru Click!.

cristina-canela.jpg

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Cristina Canela
Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu

Mărculescu își neglija sănătatea:”Nu a vrut să se trateze!”

Nu mai este un secret pentru nimeni că, mai ales în ultimii doi ani de viață, atunci când rămăsese fără nici un venit, Costin Mărculescu și-a neglijat intenționat sănătatea. Artistul nu suporta medicii, salvările și lua pastilele cu alcool. Avea dureri mari la mâna stângă, aceasta fiind mai mereu înțepenită din cauza problemelor cu inima pe care le avea. “Eu cred că el era conștient de problemele lui de sănătate, dar din cauza faptului că îi era frică de medici, el nu a vrut să se trateze și a mers așa, fie ce o fi! Îmi pare rău de el, dar eu consider că oamenii după ce mor ne vizitează. Doar trupul moare, sufletul rămâne nemuritor și pe cei morți îi vom revedea. Eu mă uit la documentare despre viața de după moarte și ce se întâmplă cu sufletul omului după ce moare. Sunt conștientă că sufletul nu se pierde, ci continuă dincolo de moarte. Totul ține de destin, câte zilele avem, atât trăim. Din păcate, nu putem da nici timpul înapoi. Ce contează e să ne bucurăm de prezent, de fiecare clipă, în fiecare moment să-i facem pe ceilalți fericiți și să ne concentram mai mult pe noi înșine!”,  a mai declarat Cristina pentru Click!.

Citește și:

FOTO Ce a scris Dan Capatos pe coroana lui Costin Mărculescu. L-a avut invitat în 120 de emisiuni

FOTO Costin Mărculescu a fost înmormântat lângă mama lui. Sora, tatăl și nepoata, împietriți de durere

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

EXCLUSIV Iubita lui Costin Mărculescu, adevărul despre despărțire: «Nu l-am putut ierta»

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1