FOTO Ce a scris Dan Capatos pe coroana lui Costin Mărculescu. L-a avut invitat în 120 de emisiuni

dan-capatos-serghei-mizil.jpg

Dan Capatos a venit împreună cu Serghei Mizil
foto: BLITZ

Costin Mărculescu este înmormântat azi, 13 iunie, la Cimitirul Reînvierea, din Capitală, iar vedete și persoane publice s-au perindat încă de la primele ore, cu flori și cu lumânări, la biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al actorului. În jurul orei 12.00 și-a făcut apariția și Dan Capatos, cel care a dat pe post vestea tristă că a murit Costin Mărculescu.

Extrem de afectat a părut Dan Capatos la biserică, însă la fel era și în seara în care am urmărit, la emisiunea lui, filmul trist al morții lui Costin Mărculescu. De altfel, prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut că regretatul actor, care a murit la doar 50 de ani, a fost invitat în emisiunea lui de 120 de ori, iar asta spune multe despre talentul lui Mărculescu de a fi entertainer și prieten cu camera de luat vederi.

inmormantare_costin_marculescu_3.jpg

Capatos, într-o discuție cu Pepe
foto: BLITZ

Capatos a citit în direct și ultimul mesaj pe care l-a primit de la Costin Mărculescu. Acesta era tot cu gândul la lansarea cărții sale. "Eu voi trăi 588 de ani și m-am înscris în secta în care ai voie să bei doar vodcă și șampanie. Fac lansarea la Marshall, la Antonescu, facem un live de acolo, apoi petrecere. Că doar știi ce petreceri fac... ultimul lui mesaj către Capatos".

inmormantare_costin_marculescu_1.jpg

Serghei Mizil și Dan Capatos, în curtea bisericii
foto: BLITZ

Potrivit cancan.ro, prezentatorul emisiunii "Xtra Night Show" a trimis o coroană funerară impresionantă, alcătuită din trandafiri roșii, pe care este inscripționat un mesaj scurt și profund: „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”.

inmormantare-costin-marculescu_9.jpg

Dan Capatos, extrem de afectat la înmormântarea lui Costin Mărculescu
foto: BLITZ

Dan Capatos a anunțat pe post moartea lui Costin Mărculescu

Anuțul decesului lui Costin Mărculescu a fost făcut în noaptea de 10 spre 11 iunie, în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii «Xtra Night Show», el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile. Echipa de descarcerare care a ajuns la locuința actorului a fost nevoită să spargă ușa pentru a reuși să intre. Potrivit informațiilor furnizate de Horațiu Tudor, cadavrul a fost găsit în baie, în cadă, iar rezultatele INML au indicat drept cauză a morții, infarctul miocardic.

Citește și:

FOTO Înmormântare Costin Mărculescu. Pepe se reculege la căpătâiul actorului. Lazarus, mesaj dureros pe coroană

Meme, Adriana Bahmuțeanu și Eugenia Șerban, dezvăluiri despre viața grea a lui Costin Mărculescu: "A suferit tot timpul"

 

 

Loading...
 
 

Citește și