EXCLUSIV Iubita lui Costin Mărculescu, adevărul despre despărțire: «Nu l-am putut ierta»

cristina-canela-costin-marculescu.jpg

Cristina Canela și Costin Mărculescu, pe vremea când erau împreună
foto: Ștefan Ovidiu

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu explică de ce s-a despărțit de actor și cum acesta i-a cerut să facă avort. Tânăra nu l-a putut ierta. "Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mărturisit Cristina Canela, în exclusivitate pentru Click!

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, face dezvăluiri pentru Click!. Tânăra explică de ce nu a rămas cu actorul și cum acesta i-a cerut să facă avort, pentru că nu era pregătit să devină tată! ”Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a mărturisit, pentru Click!, Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Cristina Canela: "Dacă făceam acel copil acum eram o familie"

Totuși, Cristina spune despre Costin că era un om bun, sensibil și că a păstrat relații bune cu el, chiar dacă lucrurile nu au fost așa cum trebuie între ei. ”La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai spus Cristina. La 50 de ani, Costin Mărculescu a făcut infarct și a fost găsit mort în cadă, în propria locuință în noaptea de 10 spre 11 iunie, după ce vecinii au alertat presa. 

 • 2004. Costin Mărculescu avea 35 de ani și era în centrul presei mondene
  foto: Sever Gheorghe
 • 2004. În biroul său. Compania de Manechine si Fotomodele Costin Mărculescu a fost înființată la 30 mai 1999, în Bucuresti
  foto: Sever Gheorghe
 • 2009 Costin Mărculescu, haios și în bucătărie
  foto: click.ro
 • 2009 Alături de Adrian Păunescu, în tribuna oficială, la un derby Craiova-Dinamo
  foto: Click!
 • 2010 Avea steagul Universității Craiova prins de icoană, în dormitor
  foto: Click!
 • 2010 Dulapul de acasă, plin de casete video cu filme românești
  foto: Click!
 • 2011 La Gala Fantasticii Fanatik, la Crystal Palace Ballrooms
  foto: Click!
 • 2011 Naș de botez, alături de Claudia Ghițulescu, pentru micuța Roberta Natalia, fata cântăreţului Pompiliu Dârjan
 • 2012 Interviu la o pizza făcută chiar de el
  foto: Click!
 • 2012 A făcut spectacol la restaurantul “La Cena”, la ziua de naștere a lui Liviu Guță
  foto: Click!
 • foto: Click!
 • 2013 A încălzit atmosfera și la ziua Oanei Lis, la restaurantul “Cocoșul Roșu”
  foto: Click!
 • 2014 Alături de Andreea Tonciu și Nicolae Mitea, ieșind de la filmările emisiunii “Splash! Vedete la apă” (Antena 1)
  foto: Click!
 • 2015 Samira, femeia care a declarat că are un fiu cu Costin Mărculescu
  foto: Click!
 • 2015 Costin își dorea enorm o familie și copii
  foto: Click!
 • Maximize

1/15

Fosta iubită a lui Costin a răbufnit pe Facebook

După moartea actorului, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, Cristina a răbufnit într-un mesaj pe Facebook. "La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! 
Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!
Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!", scrie Cristina Canela, pe Facebook.

Citește și:

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Pepe și Mara Bănică, la parastasul de 40 zile al lui Costin Mărculescu. Familia a făcut un gest uriaș în memoria actorului

 

Loading...
 
 

Citește și

 • costin marculescu

  În noiembrie 2014, viața intimă a lui Costin Mărculescu era dezbătută în toate emisiunile mondene importante. Noaptea la Antena 1, la Dan Capatos, ziua la PRO TV, la Cătălin Măruță. Dezvăluirile de atunci ale Ellei Mărculescu, cea care i-a fost soție doar două luni, l-au dus pe actor în pragul disperării și acesta chiar a plâns în hohote, în direct, la TV. Costin Mărculescu a murit în luna în care ar fi împlinit 51 de ani. A fost găsit decedat în locuința sa, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie 2020).

 • Costin Mărculescu a murit. Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1