Exclusiv! CRBL și Oase, împreună în Asia, de nedespărțit și acasă! Cum i-am surprins în oraș

crbl_oase.jpg

oase crbl
CRBL şi Oase, surprinşi ieşind din benzinărie
Foto: Blitz

Sunt prieteni de 14 ani, însă în ultima vreme îi vezi şi mai des unul lângă altul, mai ales că au participat împreună în reality-show-ul “Asia Express”, de la Antena 1, pe care l-au câştigat. După luni petrecute pe coclauri, prin Asia, CRBL şi Oase tot împreună sunt şi în Bucureşti.

CRBL, alias Eduard Mihail Andreianu (40 de ani), fost solist la Simplu, şi Oase, alias Ionuţ Dongo, au stat două luni plecaţi în India şi Sri Lanka, pentru reality-show-ul „Asia Expres” şi nimic nu le-a destrămat prietenia de 14 ani. Nici faptul că s-au mai ciondănit în competiţia de la Antena 1 filmată peste hotare, când nu găseau cazare sau nu aveau de mâncare, au băut urină de vacă sau au fost nevoiţi să mănânce tot felul de specialităţi nu foarte comestibile sau foarte picante. Nici miile de kilometri străbătute pe jos sau cu maşina sau piciorul peste care a reuşit să treacă Ana Morodan cu tuktuk-ul (un fel de taxi indian) nu i-au descurajat pe cei doi. S-au ambiţionat şi mai mult să revină în ţară cu premiul cel mare de 30.000 de euro. Acest lucru s-a întâmplat, însă au ţinut secret şi au continuat să fie de nedespărţit. 

“Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. CRBL a slăbit 10 kg, eu, 6-7 kilograme”, ne-a mai spus Oase. Mai mult, cei doi au fost plecaţi şi în Dubai împreună, unde au stat câteva zile, pentru filmările la un videoclip pe care l-au lansat în seara când s-au desemnat câştigătorii reality-show-ului. „Am lansat piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm”, ne-a spus CRBL.

 

După ce s-au anunţat câştigătorii sezonului doi din “Asia Express” pe 16 aprilie, cei doi au început să primească invitaţii la tot felul de interviuri pentru emisiunile Antenei 1, dar şi pentru reviste, ziare şi site-uri mondene. Între aceste drumuri se opreau să facă şi poze cu admiratorii care îşi doreau un suvenir cu câştigătorii de la “Asia Express”. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe CRBL şi pe Oase la o benzinărie din Pipera, de unde şi-au cumpărat apă şi ceva „de ronţăit”. Amândoi erau îmbrăcaţi în negru, cu adidaşi în picioare şi păreau extrem de relaxaţi, mai ales că îi aştepta maşina uriaşă şi confortabilă a lui CRBL. 

Ce planuri au cu banii câștigați la «Asia Express»

Cei doi au povestit pentru Click! în exclusivitate ce vor face cu banii din premiu, astfel că CRBL va investi în muzică, iar Oase într-o afacere. “Am făcut multe împreună, de la a pleca în Vama Veche cu câţiva lei în buzunar, până la a dormi pe plajă. Avem multe poveşti, multe petreceri la care am participat împreună, multe băute. Cea mai mare nebunie a fost să ne acceptăm unul pe celălalt”. 

Tatuaje după «Asia Express»

 

După ce au revenit din India, Oase şi-a tatuat pe picior un tuk-tuk (n.r-celebrul vehicul cu trei roţi cu care turiştii sunt plimbaţi în Asia), care să îi amintească mereu de ambiţia cu care a continuat concursul, după accidentul produs de Ana Morodan. Cât despre celelalte tatuaje, acesta le-a pierdut numărul, având atât lupi, cât şi elefanţi. În plus, amândoi intenţionează ca, în viitorul apropiat, să îşi facă un “tatuaj câştigător”, cu logo-ul emisiunii “Asia Express”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • oase crbl

    Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor. Fără transport asigurat, fără cazare și cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai. Dacă Bianca Drăgușanu sau Jojo sunt vedete pe care le știu mai toți românii, însă unii concurenți nu au fost până acum în atenția publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiție al lui CRBL. Mulți se întreabă care este numele lui real și cu ce se ocupă.

  • oase crbl

    CRBL, alias Eduard Mihail Andreianu (40 de ani), şi Oase, alias Ionuţ Dongo, sunt câştigătorii celui de-al doilea sezon al reality-showului “Asia Express” şi al premiului de 30.000 de euro. Click! a stat de vorbă cu ei şi a aflat de când sunt prieteni şi prin ce au trecut cei doi de-a lungul timpului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1