CRBL și Oase au câștigat finala Asia Express și marele premiu de 30.000 de euro

57331358_515982452264722_2231449893564579840_o.jpg

CRBL și Oase sunt câștigători Asia Express, sezonul 2
Foto Facebook

Asia Express a ajuns la marea finală, iar cele două echipe rămase în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 de euro. CRBL, Oase, Ruby și Robert au fost foarte competitivi și au trecut prin probe la care nu s-au gândit niciodată că vor fi supuși. Însă numai o echipă a fost vrednică de marele premiu. CRBL și Oase au fost cei doi norocoși care au intrat în posesia banilor și a premiului cel mare.

Cursa pentru marele premiu a început, iar cei patru concurenți au tras tare pentru a câștiga suma de 30.000 de euro. CRBL, Oase, Ruby și Robert s-au întrecut în probe diverse pentru a ajunge primii la Gina Pistol. 

CRBL și Oase au câștigat Asia Express

„Ați câștigat Asia Express”, le-a zis Gina celor doi. Amândoi plini de emoții și extenuați s-au luat în brațe, au plâns și s-au bucurat cum nu au făcut-o niciodată. 

„A meritat tot efortul”, a zis CRBL. Alături de câștigători și de cei care au ieșit pe locul doi au fost și Cocuța cu Bogdan Boantă care i-au felicitat pe toți. Ruby a pufnit în plâns deoarece a luptat foarte mult pentru a fi câștigătoare, însă destinul nu a ținut cu ei doi. 

La sfârșit, Gina Pistol a anunțat faptul că va exista și sezonul trei. „Ne vedem în Asia Express 3 pentru că Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol.

Ruby, înainte de cursă: «Mi-e frică de Oase, și-ar rupe și un os pentru premiu»

„Nu ne e frică, dar avem emoții. Important este că avem o stare bună. Nu ne e teamă de Robert si Ruby, ne e teamă de ambiția lor”, a declarat CRBL. 

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Pe ultima sută de metri, Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, au fost nevoiți să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

„Viața este plină de surprize, așa a fost pentru noi până acum. Ne bucurăm din tot sufletul că am venit și după atât de mult timp am ajuns în finală. Nu ne vine să credem încă, cred că va fi un joc greu, lung și plin de surprize. Astăzi este o competiție cu noi înșine. (...) Avem mari emoții, cred că va fi o zi foarte grea. CRBL și Oase sunt foarte competitivi”, a declarat Robert, la începutul cursei. 

57186151_2366472886957780_7906311239681880505_n.jpg

Echipele Ruby-Robert și CRBL-Oase s-au întrecut în marea finală Asia Express
Foto Instagram

Ruby a mărturisit la începutul cursei că îi este teamă de Oase deoarece este foarte dornic de câștig. „Lucrurile se întâmplă într-un ritm atât de alert, încât nu realizăm multe. După ce se va termina vom conștientiza totul. (...) Mie mi-e frică de Oase, și-ar rupe și un os pentru premiu, care este unul frumos”, a declarat Ruby.

”Sentimentul de a fi într-o finală e o combinație foarte frumoasă între mulțumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezești în finală. Ruby și Robert sunt o echipă puternică, au ceva și funcționează. O să fie destul de greu ca noi să câștigăm”, au mai declarat CRBL și Oase.

Cum a decurs finala Asia Express, sezonul 2

Prima probă care a deschis finala a fost una în care s-au implicat foștii concurenți, eliminați din competiție. Anca Sigartău și fiul ei, Jojo și Paul Ipate au avut câteva întrebări pentru finaliștii celui de-al doilea sezon Asia Express. Ambele echipe s-au descurcat de minune. Cei patru concurenți care s-au luptat în marea finală au fost nevoiți ca la prima probă să răspundă la întrebări de cultură generală, puse chiar de foștii concurenți Asia Express. Astfel că publicul s-a bucurat să-i vadă pe Jojo, Paul, Anca Sigartău, Ana Morodan și Teleșpan, Șerban Copoț și George Vintilă.

La această primă probă, Ruby și Robert au fost foarte pricepuți și s-au descurcat de minune. Ei au ajuns primii la proba a doua unde au fost nevoiți să coloreze și să se coloreze, folosind artificii de culoare. 

57080011_515982465598054_8004066443979128832_o.jpg

Ruby și Robert au fost foarte competitivi la Asia Express
Foto Facebook

Între timp, CRBL și Oase au greșit două întrebări care i-au ținut pe loc și au pierdut timp prețios. Ruby și Robert au început proba de-a doua care a fost foarte colorată. Au memorat culori și cuvinte pentru a putea trece la următoarea probă. „Gina vrea să ne testeze memoria”, a spus CRBL când a ajuns și el la proba culorilor. Echipa formată din CRBL și Oase au terminat proba foarte repede, astfel că, cei doi au recuperat po parte din tmipul pierdut. „I-am omorât”, a exclamat CRBL.

 

La următoarea probă, au fost nevoiți să ajungă într-o piață cu flori, unde au realizat ghirlande. Ambele echipe s-au descurcat bine, și au finalizat proba aproximativ în același timp. În timp ce Ruby a încercat să oprească o mașină, din cauza ei s-a produs un mic accident între două mașini, iar vedeta și-a primit porția de mustrare de la iubitul ei, Robert. 

Au avut de găsit o femeie care era îmbrăcată cu o anumită rochie care a trebuit să-i învețe pe concurenți un anumit dans specific. După ce au învățat pașii de dans, au trebuit să găsească 10 oameni cărora să le ofere ghirlandele cu care să danseze. 

După ce au finalizat dansul, cele două echipe au primit plicurile pentru următoarea probă unde au avut de descifrat o hartă și să care o ladă cu borcane către o farmacie. Ruby și Robert au reușit să fie înaintea celeilalte echipe, și chiar dacă au avut neînțelegeri, au reușit să termine proba în timp util. Au primit mai departe o cartelă de la un hotel. Cei doi iubiți au ajuns la hotel înaintea lui CRBL și Oase și au găsit câteva chei. 

Cele două echipe au fost nevoite să găsească câte o persoană care avea nevoie să fie eliberată cu respectivele chei primite. 

56819215_516128705583430_130582553580011520_o.jpg

Gina Pistol a așteptat cu sufletul la gură să afle cărei echipe îi va oferi amuleta de 30.000 de euro
Foto Facebook

Gina Pistol le-a așteptat pe cele două echipe la punctul de întâlnire. CRBL și Oase au găsit primii elefantul pe care trebuiau să-l «elibereze» cu cele 10 chei. Imediat după ei au ajuns și Ruby cu iubitul ei care s-au apucat de desfăcut lacatele. Ruby a pierdut una dintre chie. Ambele echipe au luat cu ele elefanții câștigați iar prima echipă care a ajuns la Gina Pistol a fost formată din CRBL și Oase. 

„Vreau să vă spun doar că ați câștigat Asia Express”, le-a spus Gina Pistol lui CRBL și Oase. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Prima parte a etapei finale a celui mai dur reality show din Asia Express – Drumul Elefantului a dus aventura la un alt nivel, iar cele trei echipe care au reuşit sã ajungã pânã aici s-au arãtat încã de asearã dispuse sã facã orice pentru a pune mâna pe trofeu şi pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, Cocuța și Bogdan au fost eliminați de la Asia Express, lăsându-i pe Ruby, iubitul ei, Robert, CRBL și Oase să se lupte în marea finală.

  • A început etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții au intrat pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate la Antena 1. Drumul lor prin India nu putea să nu fie presărat și cu dansuri și nu avea cum să nu se oprească și la Bollywood.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1