Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

oase_crbl.jpg

oase crbl
Oase și CRBL au fost uniți de dans și de pasiunea pentru kendama
Foto: Antena 1

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor. Fără transport asigurat, fără cazare și cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai. Dacă Bianca Drăgușanu sau Jojo sunt vedete pe care le știu mai toți românii, însă unii concurenți nu au fost până acum în atenția publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiție al lui CRBL. Mulți se întreabă care este numele lui real și cu ce se ocupă.

CRBL a surprins când a anunțat că pleacă pe Drumul Elefantului cu Oase, căci mulți nu știau ce prietenie îi leagă. Ce doi nu sunt uniți doar de pasiunea pentru kendama, jocul de îndemânare japonez care i-a înnebunit pe tinerii din toată lumea, ci și de o prietenie sinceră începută prin dans.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

crbl_oase.jpg

oase crbl
Oase și CRBL au pornit pe Drumul Elefantului
Foto: Antena 1

 

Despre Oase, CRBL a spus: “Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

"Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele", a completat Oase în filmulețul de prezentare de dinaintea începerii emisiunii Asia Express.

 

 

Oase are o colecție de sute de kendame

oase_kendama.jpg

oase kendama
Oase are o cameră în care ține numai kendame
Foto: arhivă personală

 

În 2017, într-un interviu pentru redbull.com, Oase spunea că are o colecție de 650 de kendame, pe care le ține într-o cameră folosită doar pentru asta.

“Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea ”bilboquet” și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea ”bolero” și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a povestit el pentru sursa amintită.

CRBL și Oase, demonstrație de kendama pentru elevii din Sri Lanka

oase_crbl_sri_lanka.jpg

oase crbl sri lanka
Oase și CRBL au făcut o demonstrație cu kendama în Sri Lanka
Foto: Antena 1

 

Un moment de respiro pentru CRBL și Oase și câteva clipe de entuziasm pentru elevii unui colegiu de băieți din Sri Lanka – asta a reprezentat demonstrația de kendama pe care cei doi concurenți Asia Express au făcut-o în timpul marii aventuri  departe de casă.

Copiii au fost extrem de încântați și au aplaudat minute în șir reprezentația celor două vedete îndrăgostite de kendama.

Care sunt perechile care luptă pentru 30.000 de euro

Filmările pentru Asia Express – Drumul Elefantului au avut loc la finalul anului trecut în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de Euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice. Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase sunt vedetele care au fost nevoite să se descurce cu un euro pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală.

Loading...
 
 

Citește și

  • ana morodan adrian telespan asia express

    Duminică seară, 10 februarie, a debutat al doilea sezon Asia Express. La linia de start în aventura vieții lor au pornit nouă perechi de vedete, unele mai cunoscute, altele cu care publicul larg nu este atât de familiarizat. Mulți s-au întrebat cine sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan.

  • Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00, nu este impresionant numai prin natura misiunilor, a probelor şi a destinaţiilor exotice, ci şi prin cifrele generate de acest proiect.

  • Noul sezon din reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) ia startul pe 10 februarie, de la ora 20.00. În drum spre Sri Lanka, concurenții au dat jos multe kilograme.

  • Traficul din Sri Lanka şi India a fost o adevărată provocare pentru cele 9 perechi de vedete care au pornit pe Drumul Elefantului, în Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Lipsa regulilor de circulaţie, haosul de pe străzi, varietatea mijloacelor de transport de la tuk-tuk-uri la căruţe, biciclete sau scutere, toate acestea au devenit nişte obstacole pentru vedetele aflate în cursă, dar şi pentru cameramanii şi reporterii care i-au urmărit în toată această aventură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1