Exclusiv! Cine a câştigat „Chefi la cuţite” de la Antena 1

echipa_bontea.jpg

echipa sorin bontea
Echipa lui Sorin Bontea a dat câștigătorul primei ediții a show-ului ”Chefi la cuțite”
foto: Antena 1

Deşi telespectatorii urmăresc zilele acestea show-ul de gastronomie prezentat de Antena 1, filmările pentru ”Chefi la cuțite” s-au încheiat deja de câteva săptămâni. Click! a aflat cine este câştigătorul şi din echipa cărui chef face parte.

Reprezentanții postului de televiziune Antena 1 anunțau încă din iarnă că chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor fi rivali în cadrul unui nou show de gastronomie. ”Chefi la cuțite” poate fi urmărit în această perioadă la Antena 1, iar cei trei chefi sunt într-adevăr rivali, având fiecare echipa lui de „învăţăcei”.

copyright_mihai_stetcu_antena_1_hells_kitchen_20140827_0784.jpg

chefi la cutite
Câștigătorul ”Chefi la cuțite” face parte din echipa lui Florin Dumitrescu
foto: Antena 1

Filmările s-au încheiat deja, iar câştigătoare a fost declarată, din informațiile obținute de Click!, echipa lui Sorin Bontea. Bontea i-a învățat meserie pe Alexandru Popa (25 de ani), Ana Maria Constantin (31 de ani), Mihai Constandache (35 de ani), Doru Mâţan (47 de ani) şi Cristian Şerb (22 de ani). Acesta din urmă a fost şi cel care, din câte se pare, a ajuns până în finală şi a înhăţat premiul de 20.000 de euro!

invataceii_lui_sorin_bontea.jpg

echipa lui bontea chefi la cutite
Cristian Șerb (centru) face parte din echipa lui Sorin Bontea
foto: Antena 1

 

A câştigat două miliarde de lei la cazinou

Cristian Șerb este din București şi se poate considera un norocos, căci premiul de 20.000 de euro câştigat la emisiunea “Chefi la cuţite” de la Antena 1 nu este primul de acest fel.

Tânărul Cristian a avut până acum mână bună la bani, căci a câştigat, la un moment dat, nu mai puţin de două miliarde, la cazinou. Cu aceşti bani picaţi parcă din cer, Cristian şi-a cumpărat un apartament pe care l-a amenajat şi mobilat după bunul plac.

Tânărul muncește ca bucătar de ceva timp și pune multă pasiune în tot ceea ce face. El crede cu tărie că menirea lui este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel, motiv pentru care s-a şi înscris la emisiunea de cooking de la Antena 1. Tânărul s-a împrietenit atât cu concurenţii, cât şi cu chefii, astfel că nu este exclus să mai colaboreze în viitor.  

Loading...

Citește și

  • sorin bontea

    S-au definitivat echipele show-ului „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, iar de săptămâna viitoare cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea vor începe eliminările concurenţilor cu care defilează pe micile ecrane. Unul dintre cei aleşi de Chef Sorin Bontea are o poveste de telenovelă, fiind un cântăreţ de muzică populară mai neobişnuit... cu tatuaje.

  • gina pistol chefi la cutite show culinar

    A mai rămas puţin şi în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane pe Gina Pistol. Blonda, care a avut o lungă perioadă absenţă de pe sticlă, revine la tv, într-un show culinar, care va debuta la Antena 1,în mai puţin de două săptămâni.

  • chefi la cutite eusebiu concurent restaurant italia

    Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren. Eusebiu își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.

  • Dacă vă era dor de sexoasele Gina Pistol şi Laura Cosoi, avem veşti bune pentru voi. Nu, nu pozează din nou în Playboy, ci le veţi vedea în curând în show-uri culinare, printre tigăi şi polonice. Aşadar, pregătiţi-vă caietul cu reţete.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1