EXCLUSIV Chilian a dat-o pe muzică clasică. A terminat un album, dar îl ascultă doar el

chilian.jpg

florin chilian album muzica preclasica fundatie codin maticiuc
Florin Chilian a scos un album cu muzică clasică
Foto: Dorin Constanda

Puţini sunt cei care nu au fredonat măcar o dată cântecele sale, "Iubi", "Cântecul avocatuluiI", "Zece" sau "Ce dacă?". Florin Chilian a dus muzica la un alt nivel. Artistul a lucrat intens la un nou album, pe care l-a finalizat recent, dar de teamă să nu şocheze ascultă acum piesele doar cu prietenii.

Nu cântă niciodată de sărbători, aşa că de fiecare dată Crăciunul şi Revelionul sunt dedicate prietenilor. Florin Chilian nu urcă pe scenă de Anul Nou, deşi ar avea cu ce să se laude în faţa fanilor. A terminat recent un album nou, în care piesele nu mai seamănă deloc cu melodiile cu care şi-a obişnuit publicul.

 

"Este vorba despre muzică preclasică, muzică de cameră, e altceva, e şocant. I l-am dat lui Codin Maticiuc să-l asculte şi mi-a spus că stilul e atât de neaşteptat încât nu ştii de unde să-l iei. Nu l-am lansat şi nici nu o să o fac. Am început un alt album mai pe înţelesul contemporanilor. Nu voi cânta de sărbători nicăieri. Sper să stau cu prietenii. Ar fi şi greu să vin eu pe scenă şi să-i cânt unuiacare vine cu amanta piesa «Iubi», iar acasă să-l aştepte nevasta", ne-a povestit Florin Chilian. 

chilian_si_fetita.jpg

florin chilian albun muzica preclasica fundatie codin maticiuc
Florin Chilian îl ajută pe Codin Maticiuc să aibă grijă de copiii mai puţin norocoşi
Foto: Dorin Constanda

Artistul a fost prezent miercuri seară la un eveniment caritabil. Mai mulţi copii de la un centru de plasament aparţinând Fundaţiei Metropolis, fondată de familia lui Codin Maticiuc, au primit o masă caldă la un restaurant bucureştean.  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1