VIDEO Florinel de la Vișina trăiește din pensia uriașă a iubitului de 82 de ani. Uite cum se distrează de plictiseală!

philip-clements-florin-marin.jpg

florin marin philip clements
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

În timp ce unii se plâng că nu pot ieși din case, alții au rămas fără economii și caută soluții pentru a reuși să își asigure hrana și să plătească facturile, Florin Marin se poate considera un norocos din punctul acesta de vedere. Stabilitatea financiară îi este asigurată de iubitul de 81 de ani, fostului cleric britanic Philip Clements (82 de ani).

Tânărul și partenerul său de viață au venit în România încă din februarie și locuiesc în apartamentul din complexul Cosmopolis, pe care britanicul i l-a cumpărat acestuia din banii săi. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Florinel de la Vișina a rămas fără sursele de venit, iar economiile sale s-au cam împuținat. Noroc cu pensia fostului cleric. Bătrânul primește 2.300 de lire sterline lunar, iar Florinel se ocupă să-i cheltuiască așa cum trebuie. Gătește, face piața și uneori înveselește și atmosfera, dansând pe tocuri. "Am grijă de Philip. Stăm în casă de o lună și abia aștept să treacă nebunia asta. Îmi este dor de mall, de o cafenea. Acum stau în casă, gătesc foarte mult, fac curățenie. Nici nu știu ce să mai fac. Când mă plictisesc, mai fac câte un video, un Tik Tok, îmi pun niște pantofi cu toc și dansez", a spus Florin Marin pentru Click!

Citește și:

Florinel de la Vișina s-a împăcat cu soțul de 82 de ani și s-au mutat în România

Ăsta da curaj! Florinel de la Vişina huzureşte cu soţul preot în casa iubitului spaniol

Loading...

Citește și

  • A recunoscut că e materialist şi că pentru el sentimentele sunt pe locul doi, însă acest lucru nu i-a adus neplăceri lui Florin Marin (25 de ani) în viaţa personală. Din contră, soţul Philip Clements îi trimite bani, iar iubitul spaniol i-a cumpărat o maşină.

  • Telenovelele pălesc în faţa acestei poveşti de amor, care a făcut înconjurul lumii, şi care îi are ca protagonişti pe românul Florin Marin de la Vişina şi pe fostul preot anglican, Philip Clements. Nici bine nu s-au despărţit cei doi, căci Florinel s-a reorientat şi a făcut-o bine: acum se iubeşte cu un afacerist spaniol, putred de bogat.