Român de 24 de ani, iubitul unui preot britanic de 78 de ani. Ce spun părinţii lui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoste fără limite! Un cleric pensionat din Biserica Anglicană, în vârstă de 78 de ani, se va căsători cu un model din judeţul Dâmboviţa. Reverendul Philip Clements l-a cunoscut pe Florin (24 de ani), originar din comuna Vişina, în 2015.

“Nu mai am prea mult de trăit, aşa că vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc”, s-a confesat presei din Marea Britanie reverendul Philip Clements (78 de ani), fost preot paroh în Eastry, Kent. Clericul e îndrăgostit de Florin Marin (24 de ani) şi cei doi şi-au făcut planuri de căsătorie.  Philip şi Florin admit că se iubesc şi că se pregătesc să-şi oficializeze relaţia, după care se vor stabili în România. Cel mai probabil se vor muta în Bucureşti, imediat după nuntă.“Viaţa mea s-a schimbat: de la preotul corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr”, a mărturisit Clements. “Îmi doresc ca Biserica (n.r. – Anglicană) să-şi schimbe atitudinea faţă de căsătoria între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener”, a povestit  reverendul la BBC. Clements a renunţat la haina preoţească pentru a fi alături de tânărul român. Britanicul este scriitor, poet şi colecţionar de artă.Florin Marin a terminat liceul la Vişina (Dâmboviţa), n-a luat Bac-ul şi a plecat în Marea Britanie, unde şi-a găsit marea iubire. Şi Florin a dat cărţile pe faţă la BBC: „Toţi prietenii mei ştiu că Philip este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experienţă. Pentru mine e ceva «wow». Acum cred şi simt că e cea mai bună relaţie din viaţa mea”.„Iubesc la el respectul, sinceritatea. Lumea a înţeles că e iubirea vieţii mele, dar nu e aşa”, spune Florin pentru adevarul.ro. “E o iubire mai mult prietenească. Ne căsătorim pentru că aşa am decis amândoi, dar şi ca să le facem în ciudă românilor şi ca să combatem ideile preconcepute. Ştiu că în România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay. Se aude că i-am sucit minţile, dar nu e nimic adevărat. Presa mai mult te pune jos”, susţine tânărul model.

Primarul din Vişina: «Se purta aşa de la 13 – 14 ani»


    Florin şi Philip,  la plimbare cu  limuzina şi cu iahtul
Florin şi Philip, la plimbare cu limuzina şi cu iahtul

Părinţii lui Florin au refuzat să vorbească. „El are o soră care lucrează la Arctic Găeşti. Părinţii sunt muncitori, îşi văd de pământul lor şi de gospodărie”, spune Aurelian Istrate, primarul din Vişina.

simeon stalpnicul png

“El nu mai este o ciudăţenie pentru comunitate, pentru că se purta în felul acesta de la 13 – 14 ani“, adaugă edilul. „A fost elev la Vişina”, îşi aminteşte Mariana Ionescu, compozitoarea care a creat imnul şcolii. “Era mămos, dar acum şi-a schimbat total aspectul. Cânta frumos la vremea aia, pentru că altfel nu îl selectam. El stătea mai mult cu fetele atunci, nu stătea cu băieţii”, încheie compozitoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net