EXCLUSIV Cătălin Crişan, primele declaraţii după divorţul cu Alina

catalin-crisan-israel.jpg

Catalin Crisan
La data la care şi-a anunţat despărţirea de Alina Cupşa, pe Facebook, Cătălin Crişan se afla în Israel. Artistul a susţinut un spectacol în cadrul Festivalului „Romaniada”, pentru românii din străinătate, iar evenimentul a avut loc pe un vas de croazieră

Vestea divorţului lui Cătălin Crişan de a doua nevastă a căzut ca un trăsnet acum o lună. Mai ales că totul s-a petrecut la sfârşitul anului trecut! La şapte luni şi jumătate de când Cătălin Crişan (46 de ani) şi Alina Cupşa (36 de ani) au divorţat de comun acord, solistul a hotărât să lămurească pentru Click! situaţia.

A şocat atunci când a anunţat că divorţează şi de-a doua nevastă! Deşi a lăsat impresia că este liniştit şi va avea o căsnicie trainică atunci când s-a căsătorit cu medicul Alina Cupşa, după aproape trei ani de convieţuire, Cătălin Crişan a postat pe 19 iunie un mesaj-bombă.

La fix două ore după ce jurnaliştii Click! l-au sunat să-l întrebe dacă divorţează, solistul a făcut anunţul pe Facebook, deşi, iniţial, a negat „Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne separăm vieţile.

Atât ea, cât şi eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despărţirii noastre şi rog presa să nu insiste”. Tăcerea Alinei şi deopotrivă a artistului a lăsat loc de multe interpretări. La două săptămâni după anunţul de pe Facebook, Cătălin Crişan lămureşte situaţia în exclusivitate pentru Click!
“Pe 15 noiembrie 2013, eu şi Alina am mers la notariat şi am divorţat. De comun acord! Nu vreau să mai aud că eu am divorţat. Nu! Şi la prima căsnicie, şi la a doua, am luat această decizie împreună, nu de unul singur! Eu şi Alina suntem tutori comuni pentru Lara Maria, fiica noastră, avem aceleaşi drepturi şi obligaţii. Nu s-a pus vorba de un program de vizită, pot să-mi văd copilul oricând”, a declarat Cătălin Crişan, pentru Click! Întrebat cum a fost posibil ca ruptura să se producă atât de repede, mai ales că păreau o pereche potrivită şi fericită, artistul a răspuns, trist: “Crezi că mie mi-a părut bine?! Aşa s-a întâmplat, aşa a fost conjunctura.

Cert este că nu a fost vorba despre vreun amant, sau vreo amantă. Exclus!”, a spus el, lăsând să se înţeleagă că hotărârea i-a aparţinut în mare parte Alinei. Pe de altă parte, apropiaţii cuplului au susţinut că adevăratul vinovat este Crişan, care are o pasiune veche pentru jocurile de noroc, dar ar fi şi mare amator de aventuri. Prima soţie, Lucia Bubulac, a declarat pentru Click!, recent, că a fost înşelată cu două femei deodată, Alina Cupşa şi o anume Laura. Crişan îi răspunde însă foarte hotărât: “Nu am intrat în viaţa mea într-un cazinou. Eu nu comentez ce spune doamna Bubulac, dar nu e ok faţă de cei doi copii ai noştri să vorbească aşa. Fiecare pasăre piere pe limba ei. Asta cu amantlâcul chiar mă amuză”, a mai spus Crişan.

Alina CupsaZoom
Alina Cupşa a rămas cu toate grijile casei. Click! a surprins-o la cumpărături, după o zi grea de muncă la spital

S-a căsătorit cu Alina în 2010

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre divorţul dintre Cătălin Crişan (46 de ani) şi cea de-a doua soţie. Artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani) la sfârşitul anului 2010, când au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. În iunie, Crişan a postat pe Facebook un anunţ în care confirma despărţirea de Alina.

Cătălin Crişan Alina Cupşa nuntaZoom
Cătălin Crişan şi Alina Cupşa au făcut nunta în 2011

S-a separat de Lucia Bubulac după 14 ani de căsnicie

În 2009, Cătălin Crişan spera să-şi refacă viaţa. Solistul a divorţat de Lucia Bubulac (50 de ani), după o căsnicie care a durat 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, Daria (13 ani) şi Raris (10 ani), care au rămas să locuiască împreună cu mama. Deşi le plăteşte pensie alimentară, Cătălin Crişan se pare că nu se implică în creşterea lor. Potrivit surselor Click!, au trecut mai bine de două luni de când artistul nu şi-a mai văzut copiii.

Lucia Bubulac Catalin CrisanZoom
Lucia Bubulac, prima soţie a cântăreţui, alături de copiii lor

 

loading...
Loading...

Citește și