EXCLUSIV Cabral, disperat de admiratorii fiicei sale

cabral-si-inoke.jpg

cabral-si-inoke
Inoke (12 ani) este bucăţică ruptă din tatăl ei, Cabral
Foto: arhivă personală

Numai tată de fată să nu fi! Cabral Ibacka a intrat în panică, pentru că Inoke, fetița lui și a Luanei Ibacka (46 de ani) se apropie de vârsta adolescenței și are tot mai mulți admiratori.

“M-a surprins cu băiatul cu care ni s-a înfățișat sub nas, cu un buchet maaare de flori în mână (flori culese din grădini) și care i-a spus: «Inoke, te iubesc!»  Mi s-a făcut rău”, a mărturisit, pentru Click!, prezentatorul emisiunii “Trăiește-ți vara” de la Pro TV.

Chiar dacă nu și-a pregătit arma pentru viitorii pretendenți ai fiicei sale, Cabral recunoaște că încearcă să suporte cu stoicism situația.

“Mă ia cu mâncărime de degete de fiecare dată când aud de vreun coleg care vrea comunicare. Așa am învățat-o, așa e crescută, să nu tacă, să vorbească. Și-i iese de minune, mă critică sau mă ironizează la fiecare 20 de minute cu câte ceva. De la mine a moștenit comunicarea, cred, felul de a pune problema și de a se integra în orice comunitate. Restul de lucruri bune le-a luat de la Luana”, a mai spus șarmantul prezentator, pentru Click!

Loading...