EXCLUSIV - Bunicul Geambaşu a lipsit de la ziua fiului şi a nepotului

14_foto-1-4-col.jpg

Călin şi DaviN Geambaşu

Mare distracţie într-un club cu jocuri laser pentru copii, la o dublă aniversare. Călin şi DaviN Geambaşu şi-au serbat împreună zilele de naştere şi au petrecut cu jocuri video, jocuri cu lasere, pizza, dulciuri şi muzică. N-au fost foarte surprinşi că Petre Geambaşu nu le-a fost alături.

Pe 30 octombrie, Călin Geambaşu împlineşte 42 de ani, iar pe 31, fiul său, DaviN, face 10 ani. Motiv de mare sărbătoare pentru cei doi, aşa că fostul solist de la “Şcoala Vedetelor” a organizat o petrecere la un centru de distracţie din Băneasa. S-au jucat jocuri pe calculator, partide de laser între adulţi şi copii şi s-a mâncat multă pizza.

14_petre-geambasu.jpg

Din 2014, Petre Geambaşu e invitat în fiecare an la ziua lui DaviN şi a lui Călin

 

Marele absent a fost Petre Geambaşu, tatăl şi bunicul sărbătoriţilor, însă cei prezenţi n-au dat prea multă importanţă acestui lucru şi şi-au văzut de chef. Călin ne-a spus că, din 2010 încoace, Petre Geambaşu a fost invitat în fiecare an, în acelaşi loc, la aniversarea nepotului, însă nu a venit. De data aceasta nu i-a adresat personal invitaţia, însă ne-a asigurat că ştia de evenimentul organizat. În schimb, mama copilului, Angelica Cadar, a venit pentru câteva minute cu două pungi de cadouri şi a plecat imediat după ce a stat de vorbă cu fiul ei. Printre prietenii prezenţi la party au fost şi Pisa, fosta iubită, balerină, a lui Călin, dar şi fosta lui soţie, Lavinia.

 

Toţi au petrecut de minune, s-au jucat şi s-au distrat, iar momentul tortului a fost unul special pentru cei doi sărbătoriţi. «Este primul gest de atenţie al Angelicăi, din ultimele 200 de zile, de când şi-a abandonat mediul familial. În ciuda tuturor celor întâmplate a fost şi ea invitată alături de restul prietenilor. Bunicul Petre Geambaşu nu a dat nici un semn de peste un an, mai precis de când a lansat atacul mediatic împotriva mea», ne-a povestit solistul. «Pisa (n.r. prima lui iubire din liceu) a venit special de la Salzburg, unde e prim balerină a Teatrului de Stat, ca să stea câteva zile cu noi. Am fost 7-8 ani împreună, când eram la «Şcoala Vedetelor», iar ea era prim-balerină la Opera Română», ne-a mai spus Călin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1