EXCLUSIV Bote a îmbrăcat-o pe Brigitte ca Beyoncé cu 1.500 €

brigitte-covor-rosu.jpg

2015. Rochia semnată Botezatu, pe care Brigitte a purtat-o la Shanghai, seamănă izbitor cu cea a lui Beyoncé
Foto: Guliver/Gettyimages

Are 1,80 metri, 55 kg şi picioare până în gât. Brigitte Sfăt a întors toate privirile miercuri, la gala Premiilor Laureus, eveniment care a avut loc în Shanghai, China. Şi dacă cel care o dezbracă e Ilie Năstase (68 de ani), cel care a îmbrăcat-o atât de sexy e nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Tare mândru a fost Ilie Năstase de nevasta lui, la Gala Laureus, mai ales că la acest eveniment se strâng anual cei mai importanţi foşti şi actuali sportivi din lume.

_cap-bote.jpg

Cătălin Botezatu

Brigitte Sfăt (38 de ani) a purtat o rochie neagră, mulată, tip sirenă, cu vedere la coapse şi cu inserţii aurii, imprimeu baroc care ne duce cu gândul la creaţiile marilor case de modă Emilio Pucci, D&G, Cavalli sau Versace.

beyonce-wenn3321185.jpg

2011. Beyoncé abia şi-a îndesat formele în rochia-sirenă Emilio Pucci
Foto: Wenn

Ei bine, cel care a avut grijă de ţinuta brunetei e celebrul nostru român, Cătălin Botezatu, care i-a creat Brigittei această rochie special pentru eveniment. “Cătălin mi-a făcut rochia exact pe dimensiunile mele şi am purtat-o cu mare plăcere, a fost foarte admirată. Nu pot să spun cât a costat”, ne-a declarat Brigitte. O astfel de piesă creată de Bote costă însă aproximativ 1.500 €, căci e lucrată din materiale preţioase, iar inserţiile aurii sunt cusute manual. Rochia lui Bote ne duce însă imediat cu gândul la solista Beyoncé, care a rămas în istoria modei cu ţinuta semnată Emilio Pucci, şi pe care artista internaţională a purtat-o în 2011, la New York. 

A purtat numai ţinute scumpe

tinuta-2011.jpg

În anul 2011

Şi în anii trecuţi, tot la Galele Laureus, Brigitte a avut numai rochii de Oscar.

tinuta-2012.jpg

În anul 2012

În 2012 a purtat o ţinută semnată Maria Lucia Hohan, care a costat 1.200 de euro, iar în 2011 s-a afişat cu o rochie albastră, amplă, cumpărată de la Abu Dhabi cu 1.500 de euro.

Loading...
 
 

Citește și

  • catalin-botezatu

    Designerul Cătălin Botezatu (48 de ani) s-a întrecut pe sine. El a realizat şi costumele pentru producţia internaţională ” Exodus to Shanghai”, care se filmează, în secret, în aceste zile în România.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1