EXCLUSIV Bianca şi-a luat maşină nouă cu banii de la Asia Express

bianca_dragusanu-range_rover.jpg

bianca dragusanu are masina nou
Bianca Drăguşanu are un Range Rover nou-nouţ
foto: Mihai Ionescu

Bianca Drăguşanu încheie anul 2018 pe cai mari, la propriu. Blondina tocmai ce a făcut zilele trecute paradă pe străzile din Bucureşti cu noua sa maşină, un bolid, ce ascunde mulţi cai putere sub capotă. Bijuteria pe patru roţi a vedetei costă în jur de 100.000 de euro, bani pe care i-ar fi strâns din vânzarea maşinii vechi pe care o avea, dar şi în urma participării de la emisiunea Asia Express, unde a semnat pe un onorariu fabulos.

Bianca Drăguşanu nu ar putea să treacă vreodată neobservată prin Bucureşti. Blondă, înaltă şi sexy, vedeta atrage toate privirile atunci când iese pe stradă. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o la un salon din Capitală, unde după ce şi-a schimbat culoarea părului şi chiar s-a uscat singură cu foehnul, fără fiţe de divă, a demarat în trombă la volanul noii sale maşini, un Range Rover Sport, negru, în valoare de 100.000 de euro.

bianca.jpg

bianca dragusanu salon coafor
Bianca are mare grijă de părul ei
foto: Mihai Ionescu

Dacă credeaţi că Moş Nicolae a fost atât de generos cu blondina şi i-a lăsat în ghete cheile de la noul său bolid, se pare că, în fapt, fosta prezentatoare Kanal d a făcut un efort şi l-a achiziţionat singură, fără niciun ajutor financiar din partea vreunui bărbat.

bianca_salon.jpg

bianca dragusanu salon
Familiarizată cu salonul, Bianca şi-a uscat singură părul şi a urcat în maşină
foto: Mihai Ionescu

"Bianca a vândut maşina veche, pe care a luat 40.000 de euro, sumă la care a adăugat încă cel puţin 50.000 de euro. O parte din bani provin şi din onorariul pe care ea l-a încasat în urma participării la emisiunea Asia Express.

bianca_range.jpg

bianca range rover sport
Bianca face paradă cu o maşină de 100.000 de euro
foto: Mihai Ionescu

Deşi nu a stat decât două săptămâni, Bianca şi-a negociat bine contractul, aşa că acum se plimbă prin oraş cu un bolid nou-nouţ, proaspăt adus din Germania", au povestit pentru Click! surse din anturajul Biancăi Drăguşanu.        

Bianca se plimba luna trecută cu o maşină de 450.000 de euro

Nu este nimic neobişnuit pentru Bianca să conducă maşini puternice şi scumpe. Luna trecută, fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce se plimba pe stradă la volanul unui Rolls Roys în valoare de jumătate de milion de euro. Atunci blondina nu a atras atenţia doar cu maşina luxoasă, ci şi cumpărăturile pe care nu mai contenea să le facă. Şi-a luat cinci perechi de cizme şi pantofi de la marile branduri. Cu o siluetă de invidiat, căci nu degeaba se întreţine la sala de fitness de mai bine de jumătate de an, vedeta şi-a tratat astfel depresia în care se afla după chinul din India, unde au avut loc filmările pentru Asia Expres, ce tocmai s-au încheiat. 

 

 

Citeşte şi: 

 

Bianca Drăguşanu, întâlnire de taină cu un afacerist asiatic. Ce i-a adus împreună

Bianca Drăguşanu, răsfăţată la Paris. Fostul iubit se «topeşte» pe picioare

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Victor Slav (38 de ani) este din nou un bărbat liber, după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Separarea celor doi nu a fost una surprinzătoare, întrucât Bianca declarase că, înainte de a lua decizia der a merge pe căi separate, între ei se instalase o monotonie care le erodase relaţia de cuplu. Bianca şi-a găsit alinarea în breaţele luptătorului de origine engleză Tristan Tate, iar Victor Slav s-a ocupat de proiectele sale.

  • Bianca Dragusanu poza sexy si la 18 ani

    Noul bărbat din viața Biancăi Drăguşanu are de ce să fie mândru. A pus mâna pe „Barbie de România”, aşa cum a fost poreclită Bianca datorită imaginii sale de păpuşă. Dar blondina n-a fost dintotdeauna stilată, slabă, cu dantură de Hollywood sau cu ten de porţelan. Toți bărbații de care s-a îndrăgostit au ajutat-o să devină ceea ce e azi.