Bianca Drăguşanu, răsfăţată la Paris. Fostul iubit se «topeşte» pe picioare

bianca_si_alex.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost împreună la Paris
Foto: arhivă personală

După o vară în care ţinut prima pagină a ziarelor cu relaţia ei cu Tristan Tate, Bianca Drăguşanu trăieşte o toamnă la fel de fiebinte din punct de vedere amoros, dar cu un partener ceva mai matur şi generos care o răsfaţă ca pe o regină. Recent, fosta gazdă de la "Te vreau lângă mine" (Kanal d) a bifat o minivacanţă la Paris, de unde s-a întors relaxată şi încărcată de cadouri luxoase.

Îniante de plecarea la Asia Express, emisiune pentru care a bătut palma cu Antena 1 pe un onorariu fabulos, Bianca Drăguşanu s-a relaxat weekendul care tocmai a trecut la Paris. S-a plimbat prin magazine, unde cheltuit sume colosale pe poşete şi accesorii de lux, dar a şi copilărit puţin în parcul de distracţii Disneyland, unde Alex Bodi, un tânăr în compania căruia este tot mai des văzută, şi-a dus fiica la întâlnirea cu Mickey Mouse şi personajele ei din desene animate preferate, iar Bianca a dat şi ea nas în nas cu ele. A fost răsfăţată cu flori, aşa cum i se întâmplă deja de câteva luni, dar încă este zgârcită cu detalii despre bărbatului care o face cu adevărat fericită.

biank.jpg

bianca alex bodi
Bianca apare alături de Alex Bodi în pozele de la Paris, dar momentan nu vorbesc despre o idilă
Foto: arhivă personală

"Bianca va pleca din ţară la filmările Asia Express, aşa că nu poate să spună că este într-o relaţie cu Alex. Se înţeleg bine, dar cam atât. O să vadă când va reveni, dacă poate fi vorba despre o poveste de dragoste sau rămân doar amici, aşa cum au şi pornit de altfel", au povestit surse din anturajul blondei pentru Click!

Tristan Tate a slăbit de când nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu

În tot acest timp în care Bianca se distrează prin magazine de lux şi bifează escapade romantice prin ţări străine, fostul ei iubit, luptătotul englez Tristan Tate pare că nu o duce la fel de bine. Cei doi nu s-au despărţit în termeni tocmai cordiali, motiv pentru care Bianca refuză să mai vorbească despre el în cercul ei de prietene. Nici el nu e prea generos în a lansa laude despre Bianca Drăguşanu, în schimb se laudă că a pierdut în greutate. Sportivul  s-a fotografiat în baie şi le-a arătat potenţialelor sale iubite că a ajuns la 107 kilograme şi că are un abdomen de fier.

tate.jpg

tristan tate
Tristan Tate a ajuns la 104 kilograme
Foto: arhivă personală

"Bianca nici nu vrea să mai audă de el. Tristan este un tip care nu a ştiut să păstreze lângă el ce a avut. Bianca nu a scăpat prea uşor. Relaţia lor s-a terminat destul de abrupt", au povestit acelaşi surse pentru Click!            

Loading...
 
 

Citește și

  • Se pare că unele drame din showbizul românesc nu sunt menite să dureze, iar acesta a fost și cazul Biancăi și al noului ei iubit, milionarul Tristan Tate. Deși în presă s-a tot speculat că cei doi și-ar fi spus „Adio” definitiv, iată că Bianca și Tristan și-au găsit din nou drumul unul în brațele celuilalt. Cei doi au fost surprinși de unul dintre prietenii lor, în timp ce se sărutau pasional.

  • Bianca Dragusanu

    E liberă pe piaţă şi abia face faţă! În timp ce toată presa vuieşte că Bianca Drăguşanu ar fi curtată de un tânăr musculos pe nume Alex Bodi, Click! îţi spune cum stau lucrurile, de fapt, şi cine sunt adevăraţii pretendenţi ai blondinei. De data aceasta, blondina a vrăjit doi bărbaţi putred de bogaţi: un milionar croat şi un afacerist chinez.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1