Bianca Drăguşanu, întâlnire de taină cu un afacerist asiatic. Ce i-a adus împreună

chinez.jpg

chinez bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu a luat cina în compania unui om de afaceri chinez
foto: captură video Instagram

De când s-a despărţit de Victor Slav, Bianca Drăguşanu se află în vizorul domnilor care şi-ar dori o relaţie amoroasă cu ea. Doar că blondina este singură, dar se pare că nu şi disponibilă. Vineri seară, fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surpinsă în compania unui afacerist chinez, despre care gura târgului vorbeşte că ar fi potent financiar. Tânărul a stat cu ochii pe românca noastră toată noaptea, ba chiar s-a lăudat pe conturile lui de socializare că vedeta i-a ţinut companie.

Bianca Drăgușanu (36 de ani) este pe cale să facă o nouă cucerire. Blonda a avut o primă întâlnire cu un om de afaceri asiatic, care atras de frumuseţea vedetei noastre i-ar fi propus acesteia să se lanseze într-un parteneriat. Bărbatul se numeşte Ryan are 27 de ani şi se pare că este un potent afacerist, care ar vrea să dezvolte şi la noi o linie de cosmetice.

bianca.jpg

bianca dragusanu
Bianca Draguşanu şi tinerelul asiatic s-au simţit foarte bine unul în compania celuilalt
foto: captură video Instagram

Cel care a făcut totul public a fost chiar chinezul. În timp ce ea a fost discretă și nu a publicat imaginea cu milionarul, el a vrut să ştie toţată lumea cu cine a vorbit întreaga seară. Aşa că a pus un filmuleţ de la masă, iar pe una dintre filmări a scris un mesaj cu subînţeles. “I guess the curtain is up… I am ready. All about us. Soon (n.r.: Bănuiesc că s-a ridicat cortina… Sunt gata. Totul despre noi. În curând)”, sunt cuvintele afaceristului. 

Bianca a povestit în cercul ei de prieteni că urmează că mai poarte negocieri cu afaceristul, căci propunerea lui de a se asocia i se pare foarte bună, dar că între ei nu există şanse la o relaţie de altă natură, decât de business.  

Loading...

Citește și

  • Victor Slav (38 de ani) este din nou un bărbat liber, după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Separarea celor doi nu a fost una surprinzătoare, întrucât Bianca declarase că, înainte de a lua decizia der a merge pe căi separate, între ei se instalase o monotonie care le erodase relaţia de cuplu. Bianca şi-a găsit alinarea în breaţele luptătorului de origine engleză Tristan Tate, iar Victor Slav s-a ocupat de proiectele sale.

  • bianca dragusanu kanal d

    Înlocuirea Biancăi Drăgușanu cu Andreea Mantea la cârma "Te vreau lângă mine" a lăsat loc de multe speculații în interiorul trustului. Oficial, Kanal d a anunțat că blonda a renunțat de bunăvoie la post pentru a-și dedica timpul fetiței ei Natalia. În realitate, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa.

  • Au trecut opt ani de când a pozat goală în Playboy şi nu s-a schimbat prea mult, fizic vorbind. Spre deliciul fanilor săi, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă din nou goală, însă nu la vreo şedinţă foto, ci pe balconul apartamentului de pe Litoral. Diva a ieşit să se răcorească puţin după duş, însă i-a picat prosopul! Fotoreporterii Click! au fost la locul potrivit.

  • S-a zvonit că se vor căsători, însă iată că Bianca Drăgușanu (36 de ani) și Tristan Tate (30 de ani) nici măcar nu intenționează să se mute împreună. Frumoasa blondină și iubitul britanic, fost luptător de kickboxing, se cunosc de două luni și sunt văzuți adesea împreună la petreceri.