EXCLUSIV Andreea Mantea e singură, dar își mai dorește un copil

mantea-478412021210.jpg

copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea
Andreea Mantea își crește singură copilul
foto: arhivă personală

Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

Chiar dacă nu a avut parte de povești de dragoste cu final fericit, Andreea Mantea  (30 de ani) nu și-a pierdut speranța că va întâlni un bărbat care să-o facă să iubească din nou. Și, de ce nu, care s-o facă să retrăiască fericirea de a fi însărcinată și de a da naștere unui copil.

 • Click!: Ai avut un 2016 plin, crezi că şi anul acesta va fi la fel?

Andreea Mantea: Anul 2017 a început în forţă pentru mine! S-au întâmplat foarte multe lucruri, chiar dacă a trecut abia o lună şi ceva din acest an. Da, cred că va fi cel puţin la fel de plin ca şi anul 2016.

 • De multe ori ai fost chiar tu subiect de ştiri sau reportaje. Te simţi confortabil în această postură?

La început nu mă simţeam confortabil, dar acum nu mai dau importanţă materialelor care apar despre mine. Dacă nu este un interviu acordat de mine, în care să văd că eu am dat acea declaraţie, pur şi simplu nu iau în seamă.

 • Cum reacţionezi când citeşti ceva care nu e adevărat despre tine?

Am încetat de mult să mă consum în legătură cu materialele total neadevărate despre mine, nu le mai dau importanţă. Dar, acum, totul se rezolvă foarte repede, dacă este nevoie.

 • Ce alte schimbări ţi-ai mai făcut în ultimele zile sau ţi-ai dori să faci?

Nu am niciun plan, ci mă ţin de activităţile pe care le-am propus pentru anul acesta, legate atât de job cât şi de timpul meu liber. Nu intervin alte schimbări, totul este programat de dimineaţa şi pâna seara.

 • Cât timp petreci cu fiul tău şi ce faceți împreună?

Când nu sunt la serviciu, în şedinţele de redacţie “WOWBiz”, sunt cu David, băieţelul meu. Petrecem foarte mult timp împreună, fie că mergem la prietenii noştri care au copii sau în locuri de joacă special amenajate. David mă însoţeşte chiar şi la cumpărături. Cred că se simte mult mai bine când merge cu mine undeva, când am treabă. Vede lucruri noi, este altceva, i se pare mai fascinant.

 • Ce ştii să găteşti şi ce îţi place să mănânci?

Mă descurc foarte bine în bucătărie, gătesc aproape orice, de la mâncare românească tradiţională până la preparate mai speciale din bucătăria italienească, chinezească, libaneză sau chiar thailandeză. Nu sunt o fire foarte pretenţioasă atunci cand vine vorba de mâncare, mănânc aproape orice. Ce nu am încercat niciodată şi nici nu sunt tentată prea curând să încerc este carnea de miel sau oaie.

 • Ce ar mai trebui să ştie telespectatorii despre tine?

Sunt un om foarte deshis, telespectatorii mă cunosc foarte bine, aşa că nu ştiu dacă mai este ceva de spus despre mine…

 • Îţi mai doreşti copii?

Toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viaţă, aşa că dacă Dumnezeu va vrea să se întâmple acest lucru… mă bucur.

 • Cine e cea mai bună prietena a ta din showbiz?

Nu ştiu pe cine să nominalizez acum, dar dacă e vorba despre o persoană din showbiz în care am încredere, aceea e nimeni alta decât Iulia Albu.

Părăsită în timp ce era însărcinată

La 29 de ani, Andreea Mantea este o mamă singură. S-a îndrăgostit de câştigătorul de la „Burlăciţa” din 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor. Andreea a născut la 27 mai 2015 un băieţel, pe care l-a botezat David.

andreea_mantea_cristian_mitrea.jpg

andreea mantea cristi mitrea
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal
captură Antena 1

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea bursucu

  Partenera lui Mădălin Ionescu în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Cu acest prilej, am întrebat-o pe Andreea Mantea (29 de ani) dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

 • Andreea Mantea şi Cristi Mitrea

  Este clar! Andreei Mantea îi plac băieţii răi. Altfel nu putem explica cum brunetei i-a picat cu tronc Cristi Mitrea, luptător de MMA (arte marţiale mixte) şi Ju Jitsu brazilian. Pe el l-a ales la concursul „Burlăciţa”, sunt împreună de două luni, însă din relaţia lor se pare că n-au lipsit scandalurile cu înjurături de ambele părţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1