EXCLUSIV 7 secrete din săptămâna finală a «Fermei vedetelor»

frma-114-vedete-1.jpg

Foştii concurenţi s-au întors în Cipru pentru a decide soarta finalei

Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui.

1. Săptămâna aceasta, emisiunea prezentată de Iulia Vântur se va difuza luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, în finală, se va desemna câştigătorul premiului de 50.000 €. Spre deosebire de sezonul precedent, când ultimul act a fost live, acum finala a fost înregistrată. Asta pentru a se evita situaţiile dramatice, de genul celei din 2015, când Augustin Viziru şi-a tăiat mâna cu toporul.

ferma214-vedete-2.jpg

Vasile, Maria, Paul şi Lili sunt cei patru finalişti

2. Spre deosebire de sezonul din 2015, când în săptămâna finală au rămas cinci concurenţi în emisiune, de data aceasta au rămas doar patru, unul fiind eliminat de foştii competitori reveniţi în “Fermă”. Click! a aflat că voturile negative vor merge către Lili Sandu, care va fi eliminată la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu Ionuţ Iftimoaie.  
3. Toţi foştii concurenţi vor vota ca unul dintre cei trei rămaşi în “Fermă”, adică Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, să meargă direct în finala din 4 iunie. Norocosul ales va fi Paul Ipate.
4. Primul duel al finalei se va da între Maria Constantin şi Vasile Calofir, urmând ca învingătorul să se lupte cu Paul Ipate pentru cei 50.000 €.
5. Click! a aflat, din surse sigure, prezente pe platoul de filmare, că marele câştigător de anul acesta este Paul Ipate.
6. Paul Ipate e singurul concurent care nu a apelat la metoda „mită contra voturi de susţinere”. Sfătuită de Augustin Viziru, Maria Constantin i-a promis Elenei Lasconi o parte din câştig, în cazul în care aceasta din urmă i-ar fi oferit votul ei pozitiv.
7. “Ferma” din Cipru, modificată total de concurenţii noştri, va găz­dui în final o nuntă tra­diţională românească.
Loading...

Citește și

  • ferma vedetelor 2016 sezonul doi

    Emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV este în plină desfășurare, dar filmările pentru reality-show s-au terminat, așa că am aflat ce va urma. Câțiva dintre participanți au primit deja oferte pentru alte proiecte la același post de televiziune.

  • Sufleteşte nu merită, financiar, da! Banii au fost motivaţia pentru care cei 12 concurenţi de la “Ferma vedetelor” s-au încumetat să-şi lase acasă copii, soţi, părinţi, animale de companie sau afaceri în floare.

  • ferma vedetelor

    12 celebrități au intrat în cel de-al doilea sezon de "Ferma Vedetelor". Acestora li s-au adăugat pe parcurs alte patru celebrități autohtone, fiecare dintre ele cu dorința de a câștiga cei 50.000 de euro puși în joc, alături de titlul de Fermierul anului.

  • iulia vantur

    Ultimul duel înainte de marea finală de la "Ferma Vedetelor" a avut loc miercuri, 25 mai. Competitoarele au fost Elena Lasconi și Maria Constantin. Jurnalista și interpreta de muzică populară și-au disputat astfel cel mai intens duel de până acum, întrucât a fost vorba despre ultima mare bătălie înainte de actul final și despre ultimele calcule pe care concurenții și le-au făcut.