Eva Zaharescu, în cel mai decoltat costum de baie. Fiica Andreei Berecleanu, tot mai îndrăzneață de când iubește

eva1.jpg

Eva Zaharescu, poze îndrăznețe pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fiica știristei Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, are doar 19 ani, însă pe Instagram deja a început să le copieze pe divele care postează îndrăzneț. Tânăra studiază la Londra, dar revine în România ori de câte ori are posibilitatea.

Eva Zaharescu, extrem de îndrăzneață în mediul online

Eva Zaharescu a moștenit în totalitate trăsăturile fizice ale mamei sale, Andreea Berecleanu, însă, momentan, nu și profesia. Tânăra pare că își dorește să se îndrepte tot mai mult către o carieră de succes în modelling, pozele sale de pe rețelele de socializare fiind grăitoare în acest sens.

eva2.jpg

Eva Zaharescu, în costum de baie
Foto: Arhivă personală

Recent, după ce s-a și aflat că Eva se iubește cu un tânăr cunoscut în lumea mondenă autohtonă, care are și un copil dintr-o fostă relație și a bifat mai multe nume cu rezonanță pe lista lui de „cuceriri”, se pare că Eva a scăpat de tot de inhibiții. Aceasta a pozat pentru Instagram într-un costum de baie extrem de îndrăzneț, cu un sutien decoltat pe sâni și un slip minuscul. Se pare însă că mama ei nu are de obiectat cu privire la aceste apariții ale fiicei sale, având în vedere că aceasta așa alege să se prezinte în mediul online de regulă.

eva-zaharescu-stefan-manolache.jpg

Dovada că Eva Zaharescu și Ștefan Manolache formează un cuplu
foto: Instagram

Evei Zaharescu i-a căzut cu tronc un Don Juan din showbiz, care s-a iubit cu multe femei celebre. Este vorba despre Ștefan Manolache (28 de ani), fostul iubit al Andreei Antonescu. 

Acesta a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare alături de Eva Zaharescu, și din care reiese că cei doi sunt mai mult decât amici. Relația dintre Eva Zaharescu și Ștefan Manolache este încă la început, cei doi formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5