Emoționant! Cine o va cununa pe Roxana Ciuhulescu: «Le-am făcut surpriza vieţii lor»

roxana_ciuhulescu_1.jpg

Roxana Ciuhulescu organizează nunta în toamna acestui an
Foto Instagram

Roxana Ciuhulescu se pregătește să ajungă din nou la altar în această toamnă. Vedeta a explicat modul în care se va desfășura una dintre cele mai fericite zile din viața ei, cea în care își va unii destinul de cel al partenerului ei de viață, Silviu Bulugioiu. Totuși, momentul în care va spune „Da” nu este singurul eveniment major din acea zi, Roxana organizând și botezul băiețelului ei în aceeași dată.

Roxana a povestit, extrem de emoționată, despre modul în care va fi organizat fericitul eveniment, dezvăluind detaliul sensibil care va transforma ceremonia într-una cu adevărat memorabilă. Fosta prezentatoare TV urmează să se căsăstorească în toamna acestui an, și, chiar dacă nu se află la prima experiență de acest gen, emoțiile sunt pe măsură, mai ales dacă luăm în considerare faptul că preotul care o va cununa este același care a oficiat și ceremonia bunicilor ei. 

Roxana Ciuhulescu a adus lacrimi de fericire pe fețelele bunicilor ei, după ce le-a organizat nunta în 2001. Din cauza meseriei pe care o avea bunicul ei în timpul comunismului, acesta nu a putut să se căsătorească oficial cu bunica Roxanei, însă nepoata lor s-a ocupat de organizarea evenimentului, iar cel care i-a cununat va fi același preot care o va cununa și pe ea în toamnă.

roxana_chiuhulescu_copil.jpg

Roxana Ciuhulescu a devenit de curând mămica unui băiețel
Foto: Instagram

„Mi-am dorit să vin cu maşina de curse, dar nu pot din cauza rochiei. Rochia nu va fi albă. O să am cinci domnişoare de onoare. Cea mai tânără are 7 ani şi cea mai vârstnică 11 ani. Una dintre fetiţe este a mea şi una a naşilor, dar şi fetiţa fratelui meu. Părintele Petrişor, care este parte din familie, el a cununat şi bunicii. Le-am făcut surpriza vieţii lor. Au plâns ca doi copii. Părintele Petrişor spunea că nu a cununat niciodată un cuplu care a ajuns la o vârstă înaintată. Va fi un eveniemnt cu mare încărcătură emoţională. Viaţa este surprinzătoare. Nu mă gândeam anul trecut că voi face asta”, a spus Roxana Ciuhulescu la un post tv.

Roxana Ciuhulescu, nuntă și botez în aceeași zi

„Suntem ocupați și cu organizarea petrecerii de nuntă și botez, ambele vor avea loc în aceeași zi, pe 7 octombrie. Ne-am comandat verighetele, e greu cu pregătirile, încercăm să găsim și un concept pentru invitații, pentru că suntem unul din aviație și unul din zona auto”, spunea Roxana, în urmă cu ceva timp. Vedeta a devenit de curând mămica unui băiețel, Cezar Ioan, iar aceasta mai are o fetiță, pe Ana Cleopatra, din căsătoria anterioară cu Mihai Ivănescu.

loading...
Loading...

Citește și

  • Roxana Ciuhulescu a devenit de curând din nou mămică și este extrem de fericită alături de familia ei. Cum după cununia civilă cei doi parteneri doresc să-și spună jurămintele de dragoste și în fața lui Dumnezeu, și cum și botezul celui mic trebuie organizat, Roxana s-a gândit la o soluție salvatoare. Pentru a nu pune un eveniment mai presus de celălalt, vedeta a decis să organizeze și nunta ei cu partenerul său de viață, Silviu Bulugioiu, si botezul băiețelului lor, pe nume Cezar, în aceeași zi. Cum două evenimente de o asemenea amploare au nevoie de pregătiri intense, Roxana s-a apucat deja de organizarea lor, deși sunt planificate pentru toamnă.

  • Pe 12 iulie, de ziua soţului ei, Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară.