Emma Zeicescu a anunțat separarea de bărbatul cu care are un copil

emma_zeicescu.jpg

Emma Zeicescu

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa şi-au încheiat relația, iar anunţul a fost făcut direct pe Facebook. Cei doi au hotărât să se despartă, după mai bine de 5 ani de iubire.

Emma Zeicescu a mărturisit că fiul lor îi va avea alături de el pe ambii părinţi, şi vor fi implicaţi în continuare în creşterea băieţelului. Emma a publicat o fotografie pe Facebook în care apar ea, iubitul ei, Claudiu Popa, și copilul lor, Idris.

26231131_10212997030215390_6000293874577745564_n.jpg

Emma Zeicescu şi soţul ei
Foto Facebook

 

"Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne facă mai înţelepţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru că ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân bineînţeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârşit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă mulţumim deja pentru înţelegere", a fost mesajul scis de Emma.

Loading...

Citește și

  • mircea badea emma zeicescu jigniri

    Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii "Perfect Imperfect" de la TVR 1 a ajuns să fie "imună" la atacurile acide venite din partea lui Mircea Badea. Într-un interviu acordat recent Click! Tv, vedeta tv vorbea despre dragoste şi despre cum vede ea lucrurile într-un cuplu. La "Sinteza Zilei", prezentatorul de la Antena 3 nu a putut să se abţină şi a comentat ironic declaraţiile brunetei.

  • emma zoicescu demisie realitatea

    Realizatoarea emisiunii „Oameni și Fapte” a anunțat, miercuri (6 iulie), că demisionează de la postul Realitatea TV, unde a lucrat timp de zece ani. Emma Zeicescu (35 de ani) a făcut anunțul pe blogul ei.