Elwira şi Mihai Petre dansează 8 ore pe zi

elwira-duda-mihai-petre.jpg

elwira, mihai petre, dans
Elwira şi Mihai Petre lucrează împreună la emisiunea “Dansează printre stele” (Antena 1). Ea e consilier sportiv, el, jurat
Citeste tot despre: 

E frumos să dansezi, dar şi să faci asta 8 ore pe zi, pentru mulţi ar fi peste puteri. Elwira şi Mihai Petre (35 de ani) se pare că au o condiţie fizică de invidiat, pentru că sunt în ring de dimineaţa până seara, cu pauze doar în weekend.

„E meseria mea, dar îmi place, nu simt că muncesc. Bineînţeles că sunt momente în care mi-e greu şi fizic, şi psihic, mă simt epuizată, nervoasă, mai pierd din concentrare. Dar am antrenament, foarte rar mai fac febră musculară. Lucrez şi la academia noastră de dans, şi pentru emisiunea „Dansează printre stele” (Antena 1), unde sunt consilier de dans sportiv. 8 ore pe zi. Mihai antrenează şi el la academie, de multe ori stă în sală mai mult decât mine”, ne spune Elwira (32 de ani). Cine ar mai avea nevoie de mers la vreo sală obişnuită de sport?! Frumoasa blondă nici nu ştie cum arată una. Dansul o menţine suficient în formă. Singurele momente de pauză şi de răsfăţ sunt dimineaţa, la cafea, câteodată la un SPA.

elwira, mihai petre, dansZoom
Elwira şi Mihai Petre

„De multe ori dansăm şi acasă amândoi, atunci când auzim o melodie bună sau când vrem să ne sfătuim în privinţa unei coregrafii. Vorbim mult despre dans, dar avem şi momente în care nu vrem să auzim de el”, spune soţia lui Mihai Petre. 

loading...