Elvira Deatcu, mândră de băiatul cel mare, care a intrat la Arhitectură în Italia

elvira_fiujj_bula_copy.jpg

Elvira Deatcu şi fiul cel mare, Luca

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fermecătoarea actriţă care îi dă viaţă Deliei Lazăr din serialul “Vlad” e o mamă fericită.

Elvira Deatcu ne-a povestit nu o dată despre fiii ei, iar acum este în al noulea cer pentru că Luca, fiul cel mare, a reuşit să intre la Arhitectură şi nu oriunde, ci la o universitate din Milano, Italia.

Pentru actriţa Elvira Deatcu (49 de ani) şi soţul ei încep căutările, după cum a scris chiar ea pe contul de Instagram.

“Luca a intrat la Arhitectură! N-am suficiente cuvinte care să cuprindă atâta bucurie! Suntem tare mândri, mami! P.S: El mă va certa pentru postarea asta, dar…îmi asum!”, după care a revenit cu un mesaj în care a povestit unde a intrat şi ce căutări urmează pentru ei.

elvira_ambjii_copii_copy.jpg

Elvira Deatcu are doi băieţi, Luca şi Filip

“Era în clasa a 7-a când ne-a spus: «Cred că vreau să fiu arhitect»… Ne-am bucurat, era oricum un pas uriaş de la primele profesii alese când era mai mic: gunoier (îl fascinau, cred, maşinile) şi distribuitor de ziare! I s-a împlinit visul cel mare: e student la arhitectură şi la Bucureşti, şi la Milano!!! Va alege Italia. A învăţat italiană, a intrat în primii 100, cu un punctaj foarte bun! Acum căutăm cazare (aşteptăm sugestii) şi sfaturi pentru mine - va fi greu fără el, atâţia ani! El râde şi-mi spune: «Mami, dar Filip rămâne cu voi». Mă voi alina cu gândul că va face ce-i place, unde şi-a dorit atât de mult… P.S.: Mamele de băieţi mă vor înţelege, sunt sigură!”, a scris Elvira. Vedeta filmează în aceste zile pentru “Vlad”, ultimul sezon, însă o vom revedea din 9 august la PRO TV în sezonul 3, şi are mai multe piese în care joacă la Teatrul Odeon. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul