Ellie White arată prima fotografie cu fetița ei

ellie_white_fetita_bebe.jpg

ellie white bebelus fetita maria
Ellie White a nascut la 31 mai o fetiță pe care o va boteza Alexis Maria
fotografii: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Acum o lună, mai exact la 31 mai, Ellie White (31 de ani) a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță, pe care o va boteza Alexis Maria. Vineri (26 mai), solista a făcut publică prima fotografie cu bebelușul, pe blogul personal.

Tot pe site-ul unde își ține jurnalul, Ellie White a descris cum o răsfață pe fetița ei. Zi de zi, îi face masaj, folosind tehnici speciale pentru un bebeluș. Pentru asta, Ellie are nevoie de „o suprafață confortabilă și netedă”, de „un prosop curat”, de ulei de masaj pentru bebeluși”, niște „șervețele pentru a șterge excesul de ulei”, de un prosop călduț sau o păturică, pentru a acoperi bebelușul”, de o lumină caldă” și de muzică relaxantă”

Aceasta este prima imagine cu bebelușul lui Ellie White

ellie white bebelus fetita mariaZoom
Zi de zi, solista îi face masaj fetiței sale și în acest fel bebelușul este foarte relaxat
foto: arhiva personală

 

Ellie descrie pas cu pas pe blogul ei cu trebuie făcut masajul. Este foarte important ca toate mișcările să fie făcute cu presiune foarte, foarte mică”. Ea spune că întâi se masează capul și fața, apoi spatele, picioarele și pieptul. Masajul zilnic, după fiecare băiță, este cea mai bună tehnică de relaxare pentru bebelușul tău. Specialiștii spun că masajul acesta ajută la un somn mai bun, la calmarea durerilor de colici și la construirea unui sistem imunitar puternic. Pentru Mariaș eu folosesc un ulei de masaj 100% natural”, a scris solista.

Ellie White se iubește cu impresarul ei, Doru Tincă

ellie white doru tinca baiatZoom
Ellie White și iubitul ei, Doru Tincă, mai au un băiețel, Mihăiță (2 ani și jumptate)
foto: arhiva personală

Acesta este cel mai recent hit al solistei

loading...
Loading...

Citește și