Eliminare-şoc în echipa Faimoșilor! Cine a părăsit «Exatlon»

diana_bulimar.jpg

diana bulimar eliminare exatlon
Diana Bulimar a fost eliminată după votul celor de acasă
foto: captură Kanal d

Nu s-au mai aflat în această postură de cinci săptămâni. Miercuri a fost o seară grea pentru "Faimoşi", care au mai pierdut un membru. Cea care a fost eliminată este fosta gimnastă Diana Bulimar.

"Faimoşii" rămân tot mai puţini în Republica Dominicană. O nouă eliminare i-a lăsat în doar 7 concurenţi. Nici rivalii lor din echipa "Războinicilor" nu stau mai bine. Ei fac faţă probelor în doar cinci oameni.

Marți seară, s-au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea jucătorului săptămânii, Cătălin Cazacu, și una din partea câștigătorului jocului pentru imunitate, Valentin Chiș. Cu majoritate zdrobitoare, "Faimoșii" l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. Este vorba despre cel de-al doilea câştigător al emisiunii "Vrei să fii miliardar", prezentată în trecut de Virgil Ianţu. 

Încă din prima săptămână în Republica Dominicană, Oltin a știut că el va fi prima nominalizare pentru eliminare. A petrecut, totuși, patru săptămâni alături de "Faimoșii" şi a rămas în concurs.

A doua nominalizare, făcută de Cătălin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar, cea mai veche dintre cei trei nominalizaţi. Didi a fost votată şi de cei de acasă să plece acasă. "Exatlon este cu adevărat o competiție grea și cred că, din punct de vedere al echipei, Didi este opțiunea mea", a spus motociclistul.

A treia nominalizare, făcută de Valentin Chiș, a vizat-o pe Larisa Vasile. "Este vorba de o atitudine vizavi de joc, uneori. Mi-aș dori ca această nominalizare să n-o fac în scop de a elimina, ci de a motiva și de a trezi puțin prezența persoanei în acest concurs", a spus Valentin despre alegerea sa.

Votul decisiv le-a aparţinut însă celor de acasă, care au decis ca Diana Bulimar să revină în România.  

 

Loading...

Citește și

  • giani kirita, exatlon, scandal, eliminare, petitie

    Limbajul și atitudinea lui Giani Kiriță față de concurenții din echipa adversă au creat un adevărat scandal. „Războinicii” au de gând să nu mai iasă la joc, în timp ce oamenii de acasă cer ca fostul fotbalist să fie eliminat din competiția sportivă.

  • foto

    Anca Surdu a ajuns de aproximativ o săptămână în ţară, după ce a fost nevoită să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate. Una dintre cele mai puternice membre ale echipei Războinicilor a fost invitată în platoul Wowbiz pentru a vorbi despre motivul care a determinat-o să se retragă din concurs, dar şi despre întreaga experinţă din Republica Dominicană.

  • Echipa Războinicilor a pierdut un alt membru în cursa Extalon către marele premiu. Cei trei nominalizați au fost Alex Moraru, Alina și Lupul, iar unul dintre ei a fost nevoit să părăsească competiția.

  • exatlon

    Încă un concurent a părăsit tabăra Războinicilor la Exatlon. Este una dintre cele mai grele pierderi pentru echipă, deoarece era unul dintre cei mai puternici concurenți, care deseori a fost un pericol pentru Faimoși. Din păcate, regulile competiției trebuie urmate.