Elena Merișoreanu o întâlnise pe Stela Popescu chiar înainte să moară: „Mi-a zis că nu se poate...”

meri.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu se întâlnise cu Stela Popescu ccu doar câteva zile înainte să moară
Foto: arhivă personală

Elena Merișoreanu a întâlnit-o pe Stela Popescu chiar cu patru zile înainte ca actrița să se stingă din viață. Cântăreața de muzică populară este consternată de dispariția atât de rapidă a artistei. Și pe ea o leagă amintiri plăcute de Stela Popescu.

Elena Merișoreanu a declarat în direct, la Tv, că se întâlnise cu Stela Popescu chiar cu câteva zile înainte ca artista să moară, dar n-a bănuit nicio clipă că s-ar putea întâmpla o asemenea dramă:

„Ne-am întâlnit pe urmă într-un turneu în America. Înainte de a muri cu patru zile, m-am întâlnit la Piața Galați cu Stela Popescu. Ea îmi recomandase acum vreo cinci ani o coritoreasă. Aveam nevoie să îmi recondiționeze costumele. Am ieșit de la croitorie și am văzut multe taxi-uri. Am zis să fac câteva cumpărături. Am intrat într-un magazin. La raft, Stela Popescu era cu o ciocolată în mână. Mi-a zis că nu se poate abține de la dulce. Să aud pe urmă că Stela nu mai este”, a mărturisit îndurerată Elena Merișoreanu la Antena 1.

Stela Popescu a încetat din viață pe 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Se pare că ar fi fost găsită în propria locuință, fără suflare, la aproape 12 ore după ce murise. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. A doua zi după ce a fost înmormântată, pe 27 noiembrie, prietena sa cea mai bună, Cristina Stamate, a urmat-o. Ea a murit la Spitalul Floreasca, unde fusese internată de urgență după ce și ea făcuse un accident vascular. Cristina Stamate urmează să fie înmormântată astăzi, 29 noiembrie.

Loading...

Citește și