Elena Merişoreanu, jefuită de angajate! Paguba e uriaşă

elena-merisoreanu_1.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu a observat că-i lipseşte un sfert de kilogram de aur din cutia cu bijuterii
Foto: arhivă personală

Elena Merişoreanu intră în rândul artistelor jefuite de manajere. După Mirabela Dauer şi regretata Stela Popescu, cântăreaţa de muzică populară a povestit că a trecut şi ea printr-o astfel de experienţă nefericită, fiind "uşurată" de mai multe bijuterii din aur, care valorau o avere.

Elena Merişoreanu are 69 de ani şi până la această vârstă artista a investit mult în imaginea ei. Poartă atunci când coboară de pe scenă haine de la marii designeri, dar şi bijuterii, care nu au atras-o doar pe ea, ci şi pe menajerele ei.

"Mi-a recomandat-o de pe la biserică. Eram mulţumită de ea. I-am cerut şi eu buletinul. Are 55 de ani. Noi avem camere de luat vederi, dar unde a intrat ea în dormitor, nu aveam. Lucra la mine de vreo şapte luni şi în timpul ăsta începuse să-mi tot dispară câte ceva. Am plecat vreo săptămână de acasă, într-un turneu. O plăteam bine. Fiica mea a făcut cea mai mare greşeală şi a lăsat cheia în uşa de la dormitor. Toată viaţa mi-au plăcut bijuteriile. Aveam multe. Lipsea cam un sfert de kilogram de aur din cutie. Am investit foarte mult de-a lungul timpului. Mi l-a furat din casă. Când ai încredere multă în cineva şi îi acorzi prea multă atenţie, ele profită de treaba asta. Au fost inele şi brăţări cu briliante. Acum ţin bijuteriile închise în fişet şi gata. Am confruntat-o, dar nu a recunoscut, ba chiar i s-a făcut rău. Nu am putut să o duc la poliţie, pentru că a dispărut fără urmă”, a povestit Elena Merişoreanu. 

În trecut, Mirabela Dauer a rămas cu conturile goale după ce a avut încredere oarbă în femeia care îi făcea curat în casă. Hoaţa, Erica Deneş a stat opt ani în casa artistei până în ziua în care s-a făcut nevăzută. Regretata Stela Popescu a păţit-o tot cu propria menajeră, pe care o considera ca o soră.

Loading...

Citește și