Elena Merișoreanu, bună de fotomodel și la 69 de ani! A făcut furori pe podium

elena_merisoreanu_main.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu a defilat și pe podium

Surpriză la un eveniment de modă! Luni seară, 6 noiembrie, Elena Merișoreanu (69 de ani) și-a făcut apariția la o prezentare cu ștaif, în calitate de manechin. Îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, artista care a defilat pentru designerul Seila Gurdal a fost aplaudată intens de public.

Jovială, în vervă, dar și extrem de emoționată, așa s-a prezentat Elena Merișoreanu la cea de-a 18-a ediție a evenimentului ”Soirées de la Mode by Alin Gălățescu”, dedicat Reginei Maria, care a adunat 17 designeri talentați, la Hotelul Hilton din București.

Solista de muzică populară a participat în calitate de model pentru designerul Seila Gurdal și a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, accesorizată cu bijuterii care au transformat-o într-o adevărată regină.

Dacă în cei peste 30 de ani de activitate muzicală a urcat de mii de ori pe scenă, de data aceasta, pe podiumul de prezentare a avut emoții mari. ”Am avut emoții mari pentru că nu am fost niciodată până acum în rolul ăsta. Am participat pentru că mi-a plăcut tematica, iar regina Maria a fost și  este un model pentru mine. Nu au fost necesare dimensiunile de manechin, nici vârsta, așa că am acceptat și sunt foarte mândră. Ținuta mea a fost meritul Seilei Gurdal, o femeie foarte talentată, a muncit foarte mult, și cred că o să port rochia și la un concert”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

elena_merisoreanu.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu a îmbrăcat o rochie superbă, lucrată de designerul Seila Gurdal

 

Momentul în care artista și-a făcut apariția pe scenă a fost intens aplaudat de către public și, deși a fost cel mai în vârstă manechin, s-a descurcat de minune în privința pașilor. Designerul Lilia Caraush a avut grijă ca solista să arate ca o adevărată regină cu ajutorul coroniței cu pietre, lucrată manual.

prezentare.jpg

prezentare moda
La prezentarea de modă au mai urcat pe scenă Maria Constantin, Eugenia Șerban și Andreea Tonciu
Loading...

Citește și