Elena Ionescu, despre viața de după divorț: «Cred în continuare în căsnicie»

elena-ionescu1.jpg

Ce spune Elena Ionescu despre viața de după divorț
Foto: Instagram

Experiența neplăcută a primului său mariaj nu a făcut-o pe Elena Ionescu să renunțe la ideea unei căsnicii frumoase în viitor. Deși vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă de tatăl băiețelului ei, aceasta a dezvăluit că este convinsă că va găsi omul potrivit cu care să își întemeieze o familie.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, anunţa la finalul verii anului trecut că divorţează de soţul ei, Dragoş, la numai un an de la căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel, pe Răzvan, însă se pare că problemele dintre ei nu au putut să îi mai țină împreună nici măcar de dragul celui mic. La scurt timp de la anunțarea separării, fostul soț al Elenei s-a întors la vechea sa iubită.

elena-ionescu-fost-sot.jpg

Elena Ionescu, alături de fostul soț
Foto: Instagram

Elena Ionescu, ex-Mandinga, despre viața de după divorț

Elena pare împăcată însă cu situația și spune că această experiență nu i-a schimbat deloc ideea de căsnicie frumoasă. Cântăreața nu a închis ușa în privința mariajului și spera ca în viitor să reușească să ducă la bun sfârșit ceea ce n-a reușit cu fostul ei partener. Artista este de părere că decizia despărţirii a fost una bună şi este convinsă că va găsi, mai devreme sau mai târziu, omul potrivit cu care să aibă o căsătorie fericită.

elena-ioenscu-baietel.jpg

Elena Ionescu are un băiețel adorabil
Foto: Instagram

„Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit. Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro. Elena şi Dragoş au un băieţel de trei ani, Răzvan, care a venit pe lume pe 3 august 2018. În prezent, cântăreața este participantă în cadrul emisiunii „Survivor România”, în echipa Faimoșilor.

elena-ionescu-survivor.jpg

Elena Ionescu este concurentă la „Survivor România”
Foto: Instagram

Cine o ajută pe Elena Ionescu cu băiețelul după divorțul de soț

Atunci când are programul încărcat, Elena Ionescu spune că se poate baza întotdeauna pe tatăl ei, care este un bunic de nota 10. „Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program… La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat.

El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic. N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate”, a spunea Elena Ionescu recent, semn că relația cu fostul ei partener este bună, chiar dacă a intervenit divorțul. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1