Elena Ionescu, după ce soțul s-a întors la fosta iubită: «Așa mi-a fost mie dat, să unesc două suflete»

elelna12-13-vedete-elena-ionescu-2.jpg

Elena și Dragoș au fost căsătoriți doar un an

Elena Ionescu (31 de ani) nu mai suferă după divorțul de antrenorul de fitness Dragos Stanciu, care i-a fost soț timp de un an. Solista s-a împăcat, între timp, și cu ideea că acesta a revenit în timp record în brațele fostei lui iubite.

”Așa mi-a fost mie dat, să unesc două suflete, ce să mai zic?! A fost menirea mea. Le urez să fie fericiți! Nu vreau să intru în detalii. Nu comentez dacă el a ținut legătura cu ea și când era cu mine. Vreau să rămână între noi”, a declarat solista pentru Click.ro. Elena Ionescu a divorțat de Dragos Stanciu la notar, iar băiețelul lor, în vârstă de un an, a rămas în grija ei. ”Copilul stă cu mine, e lumina vieții mele. Vine și el să-l vadă, ne înțelegem ok acum. Mă ajută mama cu copilul. Nu am resentimente, avem o relație civilizată. Nu știu cum am ajuns la divorț, poate că m-am grăbit să intru în căsnicia asta. Cu siguranță, însă, am ales prost”, a concluzionat solista pentru Click.ro. Elena și Dragos au împreuna un băiețel, Razvan Andrei, născut în august 2018. Mariajul dintre cei doi nu a rezistat decât un an.

elena-copil.jpg

elena ionescu copil
Elena Ionescu are un băieţel după care este topită
Foto: arhivă personală

Elena Ionescu a anunțat divorțul pe Facebook

Cântăreaţa a fost cea care a anunţat că s-a separat de tatăl copilului ei printr-un mesaj publicat pe contul ei de Facebook. "Da, am divorţat! Am decis împreună cu Dragoş de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fii MAMă", a notat artista. 

Citește și:

Secretul cu care Elena Ionescu a slăbit 10 kg după naştere

EXCLUSIV Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre amanta de 20 de ani a soțului: „Umbla de un an cu ea sub ochii mei!”

 

 

Loading...

Citește și

  • Elena Ionescu oferindu-i un pupic fiului ei

    Elena Ionescu se pregătește să-și boteze micuțul! Slujba de creștinare a băiețelului ei se va desfășura puțin diferit decât planificase artista inițial însă, dat fiind faptul că nașii pe care i-a ales pentru fiul ei, ce va purta numele de Răzvan, se confruntă cu o „problemă” de natură religioasă. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, cântăreața și partenerul acesteia, Dragoș Stanciu, au oferit câteva detalii referitoare la botez și la modul în care cuplul dorește ca evenimentul să fie organizat.

  • Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, a decis împreună cu fostul ei partener, Dragoș, că venise momentul în care povestea lor de iubire nu mai părea să aibă viitor, așa că cei doi au urmat calea divorțului. Deși au împreună un băiețel, foștii soți nu au mai considerat că viața în doi le-ar aduce vreun avantaj, iar de când a rămas singură, Elena a dezvăluit cine o ajută cu micuțul în perioadele ei aglomerate.