EXCLUSIV Fostul soț al Elenei de la Mandinga rupe tăcerea după divorț: «Adevărul se află pe undeva la mijloc »

elena-ionescu-dragos-stanciu.jpg

elena ionescu dragos stanciu
Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat după un an de mariaj
foto: Facebook

Solista Elena Ionescu (31 de ani) și antrenorul de fitness Dragoș Stanciu au divorțat în august, după doar un an de mariaj, dar au rămas în relații bune pentru băiețelul lor, Răzvan, care a venit pe lume pe 3 august. Dragoș Stanciu, care până acum s-a abținut de la comentarii, deși au apărut în presă mai multe lucruri despre el și actuala iubită, ne-a acordat un interviu prin care lămurește multe lucruri.

Click! S-au scris în presă numeroase lucruri despre divorțul tău de Elena Ionescu. Ce te-a deranjat cel mai mult?

Dragoș Stanciu: Această situație dezbătută până în momentul de față în presă, cât și de fosta mea soție, Elena Ionescu, mai mult sau mai puțin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare. Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană.  

Alcătuiați un cuplu frumos, de ce v-ați despărțit?

Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa. De aici și greutatea de a găsi "acul în carul cu fân"! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași "lungime de undă" în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.

Dragoș Stanciu: "Am divorțat în mod civilizat, la notar"

Cum v-ați cunoscut?

Noi ne-am cunoscut printr-o întâmplare, în Turcia, Antalya, unde eu activam că model pentru VIGO, iar Elena avea un contract cu niște spectacole. Ulterior, am descoperit că ne antrenăm în București la același centru de fitness. Și așa a luat naștere relația noastră de dragoste.

E adevărat că te-ai întors la o iubire veche, cea de dinainte de a fi cu Elena?

Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal.

elena-copil.jpg

elena ionescu copil
Elena Ionescu are un băieţel după care este topită
Foto: arhivă personală

Până la urmă ați divorțat la notar sau cum este situația voastră legală în clipă de față?

Am divorțat în mod civilizat, la notar, obținând custodia comună pentru fiul nostru.  

Cu ce te mai ocupi în perioada aceasta? Ce proiecte ai?

Momentan am un contract cu cel mai mare brand de fitness din România, în calitate de personal trainer cât, și ca tehnician nutriționist. Pe viitor intenționez să înființez propriul club de Antrenament și Nutriție pentru copii (în mod special) cât și pentru adulți. 

Citește și:

Cine o ajută pe Elena Ionescu ex-Mandinga cu băiețelul după divorț: «Nu înțelege situația»

Elena Ionescu, după ce soțul s-a întors la fosta iubită: «Așa mi-a fost mie dat, să unesc două suflete»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1