Elena Cârstea îi ia apărarea Luminiței Anghel: „Nimeni nu are dreptul să o judece”

elena_carstea_1_0.jpg

elena carstea luminita anghel david
Artista are și ea două fete adoptate
Foto: Arhiva Click!

Luminița Anghel (47 de ani) este în plin scandal cu fiul ei adoptiv, David Pușcaș (20 de ani). Artista a fost criticată intens pentru că și-a spălat rufele murdare în public, mulți luându-i apărarea adolescentului. Cu toate acestea, Elena Cârstea (54 de ani), la rândul ei mamă adoptivă a două fete, îi ia apărarea vehement Luminiței Anghel.

„Absolut nimeni nu are dreptul să o judece, că n-a omorât pe nimeni! Din contră! A făcut tot ce a putut pentru David, iar lui ar trebui să-i fie ruşine că a dus aceste discuţii la TV!”, a declarat Cârstea, pentru ziarulring.ro.

Cântăreața și-a refăcut viața în Statele Unite ale Americii și a recunoscut că și ea a avut câteva probleme cu fetele adoptate: „Eu am adoptat-o pe Sanda cu o lună înaintea Luminiţei. Toţi copiii din orfelinat au la început probleme de acomodare când vin într-o familie. David e mare, să-i mulţumească Luminiţei în fiecare zi pentru şansa pe care i-a acordat-o, pentru că ştim cu toţii ce se întâmplă cu copiii din orfelinate”.

De asemenea, Elena Cârstea este de părere că David e singurul vinovat: „Dacă ea nu era disperată, n-ar fi ajuns cu el niciodată în faţa camerelor de luat vederi. Ca mamă, vrei să faci orice pentru copilul tău, iar noi ştim foarte bine ce înseamnă să creşti un copil de una singură. Cred că problemele au început de mult. David ar trebui să se uite mai atent în jurul lui pentru că viaţa nu e roz în realitate. Sunt sigură că Luminiţa i-a oferit tot ce a fost mai bun şi cum a ştiut ea mai bine. Toată educaţia şi dragostea din lume nu pot îndrepta un copil care nu vrea să se îndrepte. Sfatul meu pentru Luminiţa este următorul: «Lasă-l să-şi vadă de viaţa lui de acum încolo, că e mare! Munca e grea, dar n-a omorât pe nimeni». Dragă David, mama ta are dreptul la viaţă şi să fie onorată de tine, nu să o târăşti în media pentru bunul tău plac. Frumos mod ai ales ca să-i mulţumeşti după tot slalomul pe care trebuie să-l faci, ca artist, ca să supravieţuieşti şi să ai o carieră artistică, să îi mai creezi şi probleme acasă!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1