Primele imagini cu fetița Elenei Băsescu. Ce nume frumos are!

elena_basescu.jpg

elena basescu copii
Elena Băsescu, alături de Sofia Anais şi Traian jr.
Foto: arhivă personală

Elena Băsescu a născut luni, dis-de-dimineață, o fetiță. Este cel de-al treilea copil al mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Mândru nevoie mare, bunicul Băsescu a făcut publică prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele micuței.

Elena Băsescu a adus-o pe lume pe fiica ei prin cezariană, la o maternitate privată din Capitală, luni dimineață, cu câteva minute înainte de ora 8. Bebelușul a avut 3,77 kg și 53 cm la naștere și se numește Anastasia.

Cel care a dezvăluit toate detaliile despre cel mai nou membru al familiei Băsescu este bunicul Traian, fostul președinte al României. ”Bun venit pe lume, Anastasia!”, a scris Traian Băsescu pe contul personal de Facebook, în dreptul primei imagini cu nepoata sa.

anastasia_basescu.jpg

anastasia basescu
Anastasia este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu
foto: arhivă personală

 

Deşi Elena Băsescu  a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va aduce pe lume al treilea copil, tată ei a dat-o de gol în urmă cu ceva timp. 

"Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (n.r. iunie) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă.

traian_basescu.jpg

traian basescu anastasia nepoata
Traian Băsescu este din nou bunic
Foto: arhivă personală

Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, declara Traian Băsescu.

Elena Băsescu are doi copii cu fostul soț, Bogdan Ionescu

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani), într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. Actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, este cu zece ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, dar și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei.

Loading...

Citește și

  • Liniştea căminului şi fericirea copiilor sunt devizele Elenei Băsescu, şi reuşeşte să le aibă şi datorită logodnicului său. Ea şi Cătălin Tomată vor deveni părinţi luna aceasta, însă afaceristul este deja as în postura de tătic. L-am surprins alături de Traian şi de Sofia, în timp ce se juca cu ei şi-i hrănea ca pe propriii copii.

  • Elena Basescu catalin tomata

    Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1