Elena Băsescu nu ratează niciun weekend la mare! Ce protectoare e cu cei mici

eba.jpg

elena basescu litoral copii distractie
Elena Băsescu a stat la malul mării cu micuţa Sofia Anais în braţe
foto: arhiva personală

Chiar dacă este mamă singură, Elena Băsescu (37 de ani) se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Mezina fostului preşedinte i-a dus pe cei mici şi în acest weekend pe litoral, aşa cum i-a obişnuit de altfel în ultima vreme. Încărcată cu prosoape şi jucării de plajă, bruneta i-a ţinut strâns de mânuţe pe Sofia Anais şi Traian jr. la intrarea pe plajă, ca nu cumva cei doi să alerge printre şezlonguri.

De luni până vineri, Elena Băsescu îşi vede liniştită de job-ul ei de la Camera de Comerţ, iar când vine weekend-ul, bruneta se urcă în maşină cu o destinaţie precisă. În ultima lună, EBa nu a ratat niciun sfârşit de săptămână pe litoral. Nu merge singură şi nici cu prietenele ca să se distreze prin cluburi, ci se ocupă ca cei mici să profite din plin de soare şi de apa mării. Aşa a făcut şi sâmbătă când şi-a făcut apariţia cu Sofia Anais ( 3 ani şi 10 luni) şi Traian jr. ( 2 ani şi jumătate) pe plajă. Bruneta căra după ea o geantă voluminoasă cu prosoape şi avea mâinile ocupate şi cu colacele celor doi prichindei. S-a jucat cu micuţii şi s-a bălăcit alături de ei, semn că acest gen de distracţie îi şterge orice urmă de supărare de pe chip. 

eba_si_copiii.jpg

elena basescu copii plaja litoral
Elena Băsescu şi-a ţinut copiii strâns de mână chiar şi pe plajă
foto: arhiva personală

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Syda patru ani. Cei doi au divorţat amiabil la notar, toamna trecută, iar copiii au rămas în grija fiicei fostului şef de stat.

"Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri. A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, povestea Elena pentru revista Viva!

Dacă fostul soţ al Elenei şi-a refăcut viaţa sentimentală cu fotomodelul Maria Grigoriu, bruneta preferă deocmadată să nu se afişeze cu vreun bărbat cu care ar putea să-i fie asociată imaginea. 

     

Loading...
 
 

Citește și

 • elena basescu bogdan ionescu

  Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

 • elena basescu bogdan ionescu

  În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

 • elena basescu machiaj serviciu camera de comert si industrie

  După weekend-ul petrecut la mare, Elena Băsescu (37 de ani) a revenit în Bucureşti, la activităţile ei obişnuite şi îşi etalează bronzul proaspăt obţinut pe plajă la Camera de Comerţ şi Industrie, acolo unde este angajată din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupată mereu să arate bine, bruneta ne-a dat câteva indicii asupra ţinutei şi a look-ului pe care le adoptă atunci când merge la job.

 • eba divort elena basescu divort

  O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.