Ce frumos au fost îmbrăcați copiii Elenei Băsescu la botezul surorii lor

elena_basescu_copii.jpg

Fiica cea mică a Elenei Băsescu este creștinată astăzi

Duminică aceasta, 14 octombrie, este o zi foarte importantă pentru familia fostului președinte al României. Fiica cea mică a Elenei Băsescu va fi creștinată, iar bunicul ei este în culmea fericirii. Sofia Anais și Traian Junior au fost prezențele cele mai fericite ale evenimentului deoarece au fost numai un zâmbet.

Aceștia au fost îmbrăcați cu atenție de către Elena Băsescu și au purtat ținute care au atras atenția tuturor invitaților. S-au alergat unul pe celălalt și apoi au urcat în mașină pentru a merge la eveniment.

bp9h3009.jpg

Foto Click! Mihai Ionescu

"O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie - n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena și un băiețel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare - nr.r), două fetițe și doi băieței", a declarat fostul președinte pentru România Tv.

bp9h3005.jpg

Foto Click Mihai Ionescu

 

 

Loading...

Citește și

  • Duminică, 14 octombrie, Elena Băsescu își botează fetița de patru luni. Ziua în care mezina fostului președinte a ales să își creștineze micuța pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe este una cu o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

  • Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.